in ,

9 Ting du skal pakke til Festivalen

Om få uger tager PartyPingo teamet til Roskilde Festival. Det kommer til at være vores 6. Roskilde Festival.

Vi er lige så spændte som altid, men for at spændingen ikke tager overhånd, og vi ender med at glemme noget, har vi sammensat en liste af ting som man skal huske til Festivalen, for ikke kun at overleve, men også have det skægt!

De fleste er nok erfarende med de generelle ting, som man tager med til en udendørs festival, såsom telt osv. Så listen kommer ikke til at indeholde de åbenlysende ting, men mere ting som kunne gøre ens festival situation bedre.

I stedet er disse de 9 vigtige ting, som du bør føje til din festivalpakke liste for at sikre, at du får en fed tid.

1. Masser af Sokker

Gummistøvler er nok en af de første ting jeg pakker til festivalen. Men lige efter det pakkes et stort antal sokker.

For de 9 dage som Roskilde Festival strækker sig over, vil jeg tag omkring 14 – 16 par sokker med: 1 par til om morgen, og et par til om aftenen.

Jeg ved, hvis det regner bliver sokkerne snavset og våde, og det er aldrig rart at sidde med våde sokker – men noget så småt som en frisk par sokker kan gøre alting tip top igen. Det er som en varm kop te, men for ens fødder.

2. Camping Lanterne

En pande lampe eller lommelygte er sandsynligvis på hver festivalpakke liste, og hvis du er rigtig fancy er, det måske endda en soldrevet lommelygte. Men hvis du vil have rigtig komfort, så er det en camping lanterne, du har brug for.

Hæng det op inde i teltet, og når du kommer tilbage om natten, kan du se alt.. ikke bare det sted din lanterne skinner. Det gør det nemmere at finde ting, da man har hænderne fri.

3. Snacks

Selvfølgelig er Roskilde Festival kendt for deres madboder, så vi forventer ikke at være sultene, når vi er der. Men i tilfælde af at jeg bliver fanget uden mad eller energi, vil jeg have nogle muslibar i min taske til en udbrud af (sund) energi for at få mig igennem til mit næste gourmetmåltid.

4. Powerbank

Snapchatting, Instagramming og generel fotografering, er noget vi helt sikkert vil gøre i løbet af festivalen. Der er derfor behov for så meget telefonbatteri som muligt. Når man camper, er der ofte ingen stikkontakter, så man bliver nød til at have en powerbank, med høj mAh for at sikre at sin telefon kan overleve festivalen.

5. Plastik poser

Ofte vil det være en god ting at pakke sit tøj ind i noget vandtæt, for en sikkerheds skyld. Der er ikke noget værre end at gå ind i ens telt, og se at din taske er gennemblødt fra regnen.

Så tag nogle poser/indkøbsposer med, for at forholde sig tør under hele festivalperioden.

6. Svømmetøj

Ja, jeg planlægger at svømme. I søen på Roskilde Festival.

Men selvom du pakker til en festival, der ikke er ved vandet, er svømmetøj en god ide til brusebad, hvis du ikke føler for at være nøgen.

7. Vådservietter og Shampoo

Disse er virkelig en vigtig for enhver form for camping situation.

Jeg planlægger at bade i festivalhelgen, men hvis jeg bare ikke kan klare det, har jeg en stak vådservietter og noget tør shampoo, så man hurtigt kan tage et bad.

8. Senge setup

Søvn er ikke noget man får meget af, men når man endelig får det, skal ens senge setup spille. Så man får en behagelig nat.

Det væsentlige jeg ville pakke, ville være en luftmadras, en sovepose samt en pude. Jeg kan gå uden mange ting, men en seng er ikke en af dem.

9. Awesome Tøj

Muligvis den vigtigste af alle tingene er et festival outfit. Lige fra smækbukser til det vildeste hipster outfit.

Har du været på en festival før? Hvad mere vil du tilføje til denne liste?

Opvarmning på et Budget

Opvarmning på et Budget

10 Ting at tage med til en Musikfestival