Følg Os

Events

10 Ting at se frem til ved dette års Roskilde Festival

Roskilde Fesival!

Uanset om du besøger festivalen én dag, for at feste dit hjerte ud fra morgen til aften. (er man blevet lidt gammel?), eller du deltager i hele festivalen, og, ja, gør cirka det samme. Så er der nogen oplevelser, enhver festivalgæst kan se frem til under dette års Roskilde Festival.

1. Festivals Mode!

Ahh, den varierede verden af festivals tøj: hvor fancy kjole er normen, den uge hvor alle danskere er hipstere, og du kan bære hvad du vil og ingen dømmer dig. Uanset om du er i skinnende leggings eller de ædle smækbukser, bliver al mode taget godt imod på Roskilde Festival.

2. Gummi Støvler

Det kan nogle gange ske på festivaler i Danmark, at du har brug for gummistøvler, så find dine forældres aflagte farverige gummistøvler frem. I hvert fald sørg for at pakke et par, fordi ingen ønsker at være den person, som binder sine sneaks ind i poser og duct tape.

3. Venner!!

Vi kender det! Mulighed for at slå sig ned i næsten hvilken som helst camp, og danne nye venskaber. På en festival er du konstant omgivet af glade mennesker – hvilket er den perfekte mulighed for at udvide din vennegruppe. Hvem ved? Måske møder du en ny bedste kammerat i køen til Roskilde.

4. Værdi for pengene

Det fede ved festivaler er, at du betaler en gang for at se masser af kunstner! Og Roskilde er ingen undtagelse. Her betaler du ~2000 dadler for adgang til mere musik, end det er muligt at høre i de 8 dage festivalen varer.

5. Opdag dit NÆSTE yndlings band

Der er ikke noget bedre end at vandre hen til en tilfældig koncert og opdage en ny ynglings artist.

6. Vær en del af fællesskabet!

Der er noget fantastisk ved at være i en flok som alle synger og danser med til melodien.

7. FEST HELE DAGEN!

og hele natten!

8. Flag

Der kan være mange af dem, der blokerer scenen – men de er nyttige landemærker for at finde venner, og mange af dem er rimelig underholdende. 10 high-fives til den første som sender os et billed af alien og koen!

9. Armbånd

Fordi alle ønsker at have en beskidt klud omkring håndleddet som et fysisk minde om de gode tider, ikke?

10. Roskilde Festivalen

Hvem elsker ikke Roskilde Festival? Med en blanding af udendørs camping møder alkohol + en masse musikalske kunstnere, hvad mere har man brug for?

Vi krydser kun fingere for, at vi ikke kommer til at bruge gummistøvler i år.

Check Roskilde Festivals Hjemmeside ud her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Advertisement //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Events

10 Ting at tage med til en Musikfestival

10 til Musik Festivaler!

10 Ting at tage med til en Musikfestival

Er det første gang du skal på musikfestival? og har du tænkt over hvordan du kan være mest komfortabel når du er der? Disse 10 ting er absolutte nødvendigheder, især til musikfestivaler såsom Roskilde Festival.

1. Solcreme

Vi kender alle farerne ved UV-stråler, og ved de fleste festivaler er du meget udsat for dem(Hvis solen skinner, det er jo Danmark vi snakker om). Du vil ikke have en solskoldning nu, og du vil bestemt ikke have hudkræft senere, så sørg for at du bruger solcreme. Husk at genanvende efter nogle timer!

2. Pandelampe

Når mørket falder på, er det praktisk at have en pandelampe som man kan stramme omkring hovedet. På den måde er ens hænder fri til, at lave drinks, finde ting i teltet eller til når du skal på rov efter nye stole til campen.

3. Toilet Papir

Der er aldrig nogle som nævner det, men hver rutineret festivaler ved at man skal huske en rulle eller 2. Roskilde Festival har det nogle gange med at løbe tør, og selv når det har papir, er det normalt det tyndeste materiale i verden.

4. Vådservietter

Vådservietter kan være en hurtigt form for “bad”. Det kan holde en frisk, når man har gået uden i flere dage. Dit hår vil stadig ligne en fuglerede, men i det miste vil du ikke lugte.

5. Førstehjælps kit

Festivaler kræves ved lov at have førstehjælpstjenester(samaritter) til rådighed og en ambulance på opkald, så hvis der sker noget, vil der være folk til at passe på dig. Imidlertid udleverer de ofte ikke hovedpinemedicin, og nogle gange er det mere besvær, end det er værd at få et simpelt plaster på, så gør dig selv den tjeneste at tage en lille førstehjælpskasse med og spar dig selv nogle problemer.

6. Kamera (aka Telefon)

Du kan ikke gå til en musikfestival uden et kamera! om det er et selvstændigt kamera eller om det er kameraet i din telefon. Ofte ses det at folk investere i engangkameraer, som de bruger i løbet af festivalen. Andre tager et billigt digital kamera med eller bruger deres smartphone.

7. Vand og Sport drikkelse

Hvis festivaler lader dig medbringe dit eget drikkevand, gør det, da vand har tendens til at være overpris inde på festivals pladsen. Husk også, at hvis du sveder meget, er det vigtigt at holde mineralerne (salt, calcium, kalium osv.) i din krop. Ofte ses det at man tager en større dunk med til vand, som man kan fylde op og stille i campen.

8. En køleboks

Nogle festivaler tillader ikke kølere, men mange gør. Vælg en lille køleboks, som du kan bære i hånden og som kan holde et par øl, hvis du bare deltager i en festival for en dag, eller hvis i er flere i campen, så få dig en af de nye kølere med et langt håndtag og hjul. De kan nemt holde mad og drikke til fire personer, og de anvendes som en bænk.

9. Festival Stole

Festivals stole er et Must-Have, når det kommer til ens camp. Folk investere ofte i de billige fold ud stole, da man ikke skal regne med at få sine stole tilbage igen.

10. Bæltetaske

At bære en pung i ens lomme, er bare ikke praktisk på en festival. Derfor skal man anskaffe sig en bæltetaske, som man kan bruge til at opbevare de forskellige ting, man har brug for. Når man befærder sig rundt på festivals pladsen.

Fortsæt med at læse

Events

9 Ting du skal pakke til Festivalen

Har du været på en festival før?

Om få uger tager PartyPingo teamet til Roskilde Festival. Det kommer til at være vores 6. Roskilde Festival.

Vi er lige så spændte som altid, men for at spændingen ikke tager overhånd, og vi ender med at glemme noget, har vi sammensat en liste af ting som man skal huske til Festivalen, for ikke kun at overleve, men også have det skægt!

De fleste er nok erfarende med de generelle ting, som man tager med til en udendørs festival, såsom telt osv. Så listen kommer ikke til at indeholde de åbenlysende ting, men mere ting som kunne gøre ens festival situation bedre.

I stedet er disse de 9 vigtige ting, som du bør føje til din festivalpakke liste for at sikre, at du får en fed tid.

1. Masser af Sokker

Gummistøvler er nok en af de første ting jeg pakker til festivalen. Men lige efter det pakkes et stort antal sokker.

For de 9 dage som Roskilde Festival strækker sig over, vil jeg tag omkring 14 – 16 par sokker med: 1 par til om morgen, og et par til om aftenen.

Jeg ved, hvis det regner bliver sokkerne snavset og våde, og det er aldrig rart at sidde med våde sokker – men noget så småt som en frisk par sokker kan gøre alting tip top igen. Det er som en varm kop te, men for ens fødder.

2. Camping Lanterne

En pande lampe eller lommelygte er sandsynligvis på hver festivalpakke liste, og hvis du er rigtig fancy er, det måske endda en soldrevet lommelygte. Men hvis du vil have rigtig komfort, så er det en camping lanterne, du har brug for.

Hæng det op inde i teltet, og når du kommer tilbage om natten, kan du se alt.. ikke bare det sted din lanterne skinner. Det gør det nemmere at finde ting, da man har hænderne fri.

3. Snacks

Selvfølgelig er Roskilde Festival kendt for deres madboder, så vi forventer ikke at være sultene, når vi er der. Men i tilfælde af at jeg bliver fanget uden mad eller energi, vil jeg have nogle muslibar i min taske til en udbrud af (sund) energi for at få mig igennem til mit næste gourmetmåltid.

4. Powerbank

Snapchatting, Instagramming og generel fotografering, er noget vi helt sikkert vil gøre i løbet af festivalen. Der er derfor behov for så meget telefonbatteri som muligt. Når man camper, er der ofte ingen stikkontakter, så man bliver nød til at have en powerbank, med høj mAh for at sikre at sin telefon kan overleve festivalen.

5. Plastik poser

Ofte vil det være en god ting at pakke sit tøj ind i noget vandtæt, for en sikkerheds skyld. Der er ikke noget værre end at gå ind i ens telt, og se at din taske er gennemblødt fra regnen.

Så tag nogle poser/indkøbsposer med, for at forholde sig tør under hele festivalperioden.

6. Svømmetøj

Ja, jeg planlægger at svømme. I søen på Roskilde Festival.

Men selvom du pakker til en festival, der ikke er ved vandet, er svømmetøj en god ide til brusebad, hvis du ikke føler for at være nøgen.

7. Vådservietter og Shampoo

Disse er virkelig en vigtig for enhver form for camping situation.

Jeg planlægger at bade i festivalhelgen, men hvis jeg bare ikke kan klare det, har jeg en stak vådservietter og noget tør shampoo, så man hurtigt kan tage et bad.

8. Senge setup

Søvn er ikke noget man får meget af, men når man endelig får det, skal ens senge setup spille. Så man får en behagelig nat.

Det væsentlige jeg ville pakke, ville være en luftmadras, en sovepose samt en pude. Jeg kan gå uden mange ting, men en seng er ikke en af dem.

9. Awesome Tøj

Muligvis den vigtigste af alle tingene er et festival outfit. Lige fra smækbukser til det vildeste hipster outfit.

Har du været på en festival før? Hvad mere vil du tilføje til denne liste?

Fortsæt med at læse
Advertisement

Har du prøvet

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending