in ,

10 Ting at se frem til ved dette års Roskilde Festival

Uanset om du besøger festivalen én dag, for at feste dit hjerte ud fra morgen til aften. (er man blevet lidt gammel?), eller du deltager i hele festivalen, og, ja, gør cirka det samme. Så er der nogen oplevelser, enhver festivalgæst kan se frem til under dette års Roskilde Festival.

Der indgår affliate links i artiklen.

1. Festivals Mode!

Ahh, den varierede verden af festivals tøj: hvor fancy kjole er normen, den uge hvor alle danskere er hipstere, og du kan bære hvad du vil og ingen dømmer dig. Uanset om du er i skinnende leggings eller de ædle smækbukser, bliver al mode taget godt imod på Roskilde Festival.

2. Gummi Støvler

Det kan nogle gange ske på festivaler i Danmark, at du har brug for gummistøvler, så find dine forældres aflagte farverige gummistøvler frem. I hvert fald sørg for at pakke et par, fordi ingen ønsker at være den person, som binder sine sneaks ind i poser og duct tape.

Picture – PixaBay

3. Venner!!

Vi kender det! Mulighed for at slå sig ned i næsten hvilken som helst camp, og danne nye venskaber. På en festival er du konstant omgivet af glade mennesker – hvilket er den perfekte mulighed for at udvide din vennegruppe. Hvem ved? Måske møder du en ny bedste kammerat i køen til Roskilde.

4. Værdi for pengene

Det fede ved festivaler er, at du betaler en gang for at se masser af kunstner! Og Roskilde er ingen undtagelse. Her betaler du ~2000 dadler for adgang til mere musik, end det er muligt at høre i de 8 dage festivalen varer.

Husk at du køb din Roskilde Pakke her: Roskilde Festival Pakke

5. Opdag dit NÆSTE yndlings band

Der er ikke noget bedre end at vandre hen til en tilfældig koncert og opdage en ny ynglings artist.

6. Vær en del af fællesskabet!

Der er noget fantastisk ved at være i en flok som alle synger og danser med til melodien.

7. FEST HELE DAGEN!

og hele natten!

8. Flag

Der kan være mange af dem, der blokerer scenen – men de er nyttige landemærker for at finde venner, og mange af dem er rimelig underholdende. 10 high-fives til den første som sender os et billed af alien og koen!

9. Armbånd

Fordi alle ønsker at have en beskidt klud omkring håndleddet som et fysisk minde om de gode tider, ikke?

10. Roskilde Festivalen

Hvem elsker ikke Roskilde Festival? Med en blanding af udendørs camping møder alkohol + en masse musikalske kunstnere, hvad mere har man brug for?

Vi krydser kun fingere for, at vi ikke kommer til at bruge gummistøvler i år.

Check Roskilde Festivals Hjemmeside ud her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Husk at du køb din Roskilde Pakke her: Roskilde Festival Pakke

FIFA Drukspil | Gør det sjovere at slå dine venner i FIFA

FIFA Drukspil

Sådan køler du din Øl hurtigt uden is

Sådan køler du din Øl hurtigt uden is