in ,

14 Ting Du Kun Gør på en Festival

14 Ting du kun gør på Festivaler

Vi kender det alle sammen, man ændre mange vaner og ens dagligdag bliver fuldstændig anderledes på en festival. Vi har lavet en lille liste over 14 ting som vi for det meste kun gør på festivaler:

1. Antag, at det er socialt acceptabelt at drikke en øl kl. 11, inden du går over i spiritus med en mikser kl. 15. Ved 19.00 drikker du bare lige ud af flasken.

2. Et varmt bad er fortid nu, du kommer nok til at gå mange dage uden.. og hey det er sgu helt fair for de fleste er i samme båd.

3. At vaske sig med vådservietter, for det er vel næsten det samme som at gå i bad ikke?

4. Udfordingen af, at skifte tøj liggende vandret i et haraldskrald telt på størrelse med en sportstaske.

5. Brug omkring 300 – 400 kr på mad om dagen. Når man har konstant frøder på så skal det helst opfyldes med en Skyy burger, en omgang Nachos eller noget Spaghetti kødsause.

6. Nye venskaber har aldrig været nemmere at få! Bliv ven med dem som lægger rundt om din camp på ingen tid, og del jeres vilde camp oplevelser / fester.

7. På Festival er udkældning irrelevant! Fyr din egen festivals stil og hvis vejret nu er dårligt er det ikke nogle dum ide at have nogle fede gummistøvler med! Prøv at tjekke disse Bajer Gummistøvler ud!

8. Festival, et sted hvor en bæltetaske er et “must have” og ikke kikset at have på sig. De er specielt populærer på Roskilde Festival, så husk at køb din inden.

9. Verden er dit toilet! På en udendørs festival som Roskilde vil man nok komme til at se en del mennesker stå op af hegnet og få tømt sine naturlige væsker, så der er plads til mere bajer!

10. Du kommer til at gå meget! Om du skal hen og besøge dine venner i P eller om du skal hen og høre din yndlingskunstner, så kræver det nok at man skal lidt i bevægelse.

11. Dans i en mændge af vildt fremmede! Er du typer der altid starter et Moshpit i Fakta? Så skal du glæde dig til Festivals Moshpits, det plejer at stikke helt af!

12. Sov under åben himmel! Mange af festivalerne er udendørs og festivalen er ofte over flere dage, så man kommer til at dele plads med flere tusinder af mennesker på en åben mark.

13. Glem at se på din telefon i timevis, fordi du er for distraheret i at have det sjovt. I mellemtiden på arbejdet? Du ser efter en notifikation for vennerne 24/7.

14. Råbe efter dine venner! Har du nogensinde stået op kl 6 om morgen før dine venner og råbt deres navn på fulde blæs? Hvordan skulle man ellers vække sine venner til en morgen bajer?

Forskellen mellem Lager og Ale

Hvad er forskellen på en Lager og en Ale? (Video)

Den Ultimative Studenter Pakke

Den Ultimative Studenter Pakke