in

Fuck The Dealer Drukspil

Fuck The Dealer Drukspil

Kort om spillet:

Fuck the Dealer drukspil er et klassisk kort drukspil, der er sjovt for både dealeren og alle andre spillere, hvor det at gætte kortene rigtigt eller forkert på række resulterer i drinks for enten spillere eller dealeren.

Udstyr:

  • Et sæt kort
  • Noget at drikke

Sid rundt om et bord på en cirkulær måde, og hver spiller vælger et kort med billedsiden nedad fra bunken. Den, der har valgt det laveste kort (Toere er lave, esser er høje) begynder som den første dealer. Der skal ikke behandles kort før spillet begynder.

Regler:

Før du starter Fuck the Dealer-drukspillet, beder dealeren den første spiller (typisk den, der er til venstre for dem) om at gætte kortet fra toppen af ​​bunkens kulør (hjerter / ruder / spar / kløver). Skulle de gætte rigtigt, drikker dealeren (2), og den næste spillers tur begynder; ellers drikker gætteren (2).

Hvis det første gæt af kortets farve var forkert, skal den samme spiller nu gætte, hvad værdien af ​​det næste kort, der trækkes, vil være. Skulle de gætte rigtigt, slutter deres tur, og dealeren drikker (3); ellers drikker gætteren (4).

Hvis gætteren ikke fik kortets værdi rigtigt i deres andet gæt, har de en sidste chance for at indløse sig selv. De skal nu gætte på, om det næste kort fra toppen af ​​bunken vil være højere eller lavere end det sidste kort, der blev trukket. Hvis de tænker rigtigt, drikker dealeren (4); ellers drikker den forkerte gætter (5) og bliver dealeren!

Du kan tilføje variable regler, såsom at to spillere i træk skal gætte alle tre gange forkert, for at dealeren kan ændre sig, hvis du vil, eller du kan fjerne et af de tre spørgsmål, som du finder passende. Hvis dealeren ikke ændrer sig, før alle kortene i bunken er brugt, begynder en ny dealer med det nye bun.

69 Sjove Jeg har aldrig spørgsmål

69 Sjove “Jeg har aldrig” spørgsmål!

Hestevæddeløb Drukspil

Hestevæddeløb Drukspil