in ,

5 Sjove Drukspil at spille i en Bar

5 Sjove Drukspil at spille i en Bar

Barspil – for det handler ikke kun om at få folk til at blive fulde, det handler også om at underholde dem, mens de bliver det. Du vil ikke kede dine kammerater, efter du har arbejdet så hårdt for at få dem til at joine dig på en bar, vel? Barspil er en fantastisk måde at holde alle underholdt, mens de deltager i en begivenhed der gør dem mega stive. Den vigtige del ved at vælge hvilket barspil, der skal inkorporeres i dit arrangement, er, hvordan spillet passer til temaet for aftnen, du afholder, såvel som med det fremmødte publikum.

Ok, nu er vi i gang, 7 barspil du kan spille på din bar, pub eller klub, som garanteret vil bringe lidt grin og underholdning til natten.

5. Fuck the Dealer

Fuck the Dealer drukspil er et klassisk kort drukspil, der er sjovt for både dealeren og alle andre spillere, hvor det at gætte kortene rigtigt eller forkert i træk resulterer i drinks for enten spillere eller dealeren.

Se hvordan man spiller Fuck the Dealer her!

4. Heste væddeløb

Hestevæddeløbs-drukspil er et meget sjovt spil, hvor spillere gamler på, hvilekn farve af kort der i det væsentlige vil vinde et “Hestevæddeløb”, hvor esset fra hver kulør går videre ved at kort fra deres farve trækkes tilfældigt af anouceren.

Se hvordan man spiller Hestevæddeløb Drukspil her!

3. Snyd

Snyd handler meget kort sagt om hurtigst muligt at komme af med sine terninger ved hjælp af lidt snedighed, held og ikke mindst snyd. Man starter med at slå med én terning om hvem, der skal starte – højeste antal øjne vinder og turen går herefter på omgang i urets retning. Herefter rafler og slår alle deltagere sine terninger samt sørger for at holde dem skjult/hemmelige for de øvrige – og efter at have set sine egne terninger, hvis man selvfølgelig vil, giver første deltager sin udmelding.

Se hvordan man spiller Snyd her!

2. Jeg har aldrig

En klassisker! Der gåes i rundt, hvor hver person stiller et spørgsmål som skal svares på, og hvis man ikke har gjort følgende spørgsmål mister man et liv.

Her er 69 sjove spørgsmål at stille til “Jeg har aldrig”!

1. Meyer

Et sjovt drukspil der kan spilles til alle anledninger, det eneste man skal bruge er 2 raflebæger + 2 terninger. I Meyer handler det om enten at rafle eller lyve sig til et højere resultat, således at man ikke skal drikke.

Så hvis du ikke kan slå et højere resultat, så se om du kan bluff personen du sender den videre til.

Se alle regler og tegningskast her!

Snyd Drukspil

Snyd Drukspil

Ølpriser rundt om i verden

Ølpriser rundt om i verden: de billigste og de dyreste