in ,

7 Grunde til at drikke Vin i stedet for at gå i Fintess

7 Grunde til at drikke Vin i stedet for at gå i Fintess

Jeg har deltaget i et fitnesscenter flere gange i mit liv. Hver gang jeg sluttede mig til en, er jeg gået, måske fem eller seks gange, og så har jeg bare givet op. Selv lige nu har jeg et fitness-medlemskab, som jeg har haft i flere måneder, og jeg siger ofte til mig selv, at jeg tager der op i morgen.

Hver gang jeg møder en, der er en Fitness tosse, viger jeg tilbage af frygt. Hvem er denne person? Hvorfor er de sådan? Hvad er der at elske ved at træne og svede? Det er den type mennesker, jeg er fuldstændig forvirret af, for når min arbejdsdag er slut, vil jeg kun have pizza, Netflix og lidt rødvin.

Jeg ville ønske, jeg kunne være en, der går i fitnesscenter og elsker det, men det er jeg ikke, så det har jeg lært at acceptere.

Men en verdensomspændende undersøgelse har bevist, at folk som mig, dem der helst ikke vil i fitnesscenter, faktisk kan råde bod på det ved at drikke et glas vin i stedet for.

Ifølge forskere ved University of Alberta, “Den magiske ingrediens i rødvin er resveratrol, som også findes i nødder og druer. Dette kompleks booster funktionen af hjertet, musklerne og knoglerne lige så meget som en tur i fitnesscenteret gør. ” Hvad hvad? Er dette en slags joke, eller blev livet pludselig meget mere fantastisk? Det lyder som om det er sidstnævnte.

Selvfølgelig er der mange flere fordele ved at drikke rødvin, og selvom jeg ved, at du ikke behøver en grund til at forkæle dig selv, men bare hvis du føler dig skyldig, næste gang du hopper over i fitnesscenteret, så vil jeg have dig til at husk følgende grunde til, hvorfor vin er godt for dig.

1. Det er slankende, men uden al sveden og grynten.

For helvede ja! Resveratrol er stort set det bedste, der kan ske med vin. Når det rammer vores krop, danner det den kemiske forbindelse kendt som piceatannol, som har vist sig at “forhindre væksten af fedtceller i en række laboratorietests.”

2. Det gør dig i godt humør.

Bortset fra de bizarre væsner kendt som gymnastikrotter, ville vi ikke sætte at gå i fitnesscenter højt på vores lister over store kærligheder. Men at vælge at gå hjem og drikke vin i stedet er en ideel måde at slappe af og sige farvel til en lang dag. Smid også lidt pizza i, og hvem er super, duper glad? DU ER!

Vin
Vin – Billede

3. Parret med sex er det en fantastisk træning.

Vi ved allerede, at sex er en langt sjovere træning end fitness, så hvis du kombinerer det med, at rødvin er blevet tilskrevet øget sexlyst, og hvem ville ikke springe fitnesscentret over for en aften med vin og kærlighed. ?

4. Det er nemmere at bekæmpe en forkølelse.

Lad os være ærlige, fitnesscentret kan være fyldt med bakterier. Jeg mener, bare se på omklædningsrummet og prøv ikke at krybe over det mulige angreb af bakterier overalt omkring dig. Vin er dog kridt fuld af antioxidanter, og en undersøgelse fra 2010 har vist, at folk, der drikker mere end 14 glas vin om ugen, har 40 procent mindre lyst til at blive forkølet.

5. Det er en god måde at knytte bånd på.

Hvem binder sig egentlig i fitnesscenteret? Bortset fra de lejlighedsvise blik på hinanden, hvor I stille kan være medlidende over den smerte, I deler, er der ingen, der går i fitnesscenteret for at binde jer. Vælg i stedet at drikke over at træne, og efter et par glas er du BFF’er med alle i baren.

Er det ikke vigtigere at have venner end perfekte mavemuskler? Dine mavemuskler kan ikke holde dit hår tilbage, når du kaster op efter for meget vin!

6. Det gør dine tænder stærkere.

Forestil dig dette: Du er i fitnesscentret, og du bliver pludselig virkelig distraheret af en eller anden hot fyr med skæg. Det sker, ikke? Så før du ved, snubler du, falder på løbebåndet og slår dine to fortænder ud. Hvilken rædsel!

Ved du, hvordan du kunne have forhindret det? Ved at blive hjemme og drikke vin. Rødvin hærder faktisk tændernes emalje og forhindrer derfor huller i tænderne samt tandkødssygdomme.

7. Du vil forblive yngre (og i live) meget længere.

Når du tænker på den stress, der følger med at gå i fitnesscenter, må du undre dig over, hvorfor fanden du overhovedet gider. Det kan rødvin dog også ordne. Ikke alene har undersøgelser vist, at vindrikkere lever længere end dem, der drikker øl og spiritus, men polyfenolerne i det holder dig også yngre længere.

Og er det ikke det, vi forsøger at opnå med alt det, der træner? En ung og sund krop, der vil bestå tidens tand? Det tror jeg.

10 Udendørs Drukspil til Sommeren

10 Udendørs Drukspil til Sommeren

Love Actually Drukspil

Love Actually Drukspil