in ,

10 Udendørs Drukspil til Sommeren

10 Udendørs Drukspil

Der er tidspunkter, hvor det ikke er nok at kaste nogle terninger og blande nogle kort rundt om et bord. Det ville være spild af tid at bruge endnu et sekund på at finde på den mest underholdende måde at indtage flere øl indendørs på, når vejret er så vidunderligt. Men hvilke drukspil, der spilles udenfor, er de sjoveste at spille, mens man drikker? Vi tænkte, at det ville være nyttigt at lave en liste over, hvad vi anser for at være de 10 bedste drukspil at spille og nyde med nogle drinks udendørs. Disse aktiviteter vil helt sikkert få alle op og bevæge sig, uanset om de spilles i en baghave, i en hytte, mens man camperer eller endda til en festival.

Indlægget indeholder affiliate links.

1. Drunken Jenga – Klodsmajor Drukspil

Drunken-Jenga Udendørs Drukspil
Drunken-Jenga Udendørs Drukspil – Image / Køb det her!

Tilføjelse af alkohol til hver aktivitet forvandler det til et potentielt drukspil. Hvis du vil spille den i easy mode, skal den person, der er ansvarlig for at bringe tårnet ned, drikke. Hvis du foretrækker at prøve det en lidt svære udgave, skal alle andre drikke, når nogen trækker og placere en blok uden at tårnet falder.

Du kan gøre det mere passende at spille udenfor ved at udvide størrelsen af Klodsmajor-spil. Dette vil forhindre dig i at nogle kommer til skade eller at træklodserne skal graves ud af græsset.

>> Køb dit kæmpe klodsmajor spil her! <<

2. Beer Pong

Beer-Pong
Photo by Burst / Køb Beer Pong Bord her!

Beer Pong er et hævdvundet spil af en god grund, og den grund er lige der i spillets navn! Du er bekendt med fremgangsmåden: Et kortbord skal have ti røde plastikkopper arrangeret i en pyramide i hver ende af bordet. Øl skal hældes i hver kop. Beer pong spilles i hold på 2 eller 4 personer, som på skift forsøger at sænke en bordtennisbold ned i en af deres modstanders kopper ved at kaste bolden fra deres ende af bordet til deres modstanders kant på bordpladen.

De skal tage en drink, hvis bolden falder i en modstanders kop. Fortsæt med at gøre dette, indtil den ene side er fuldstændig blottet for kopper, og den anden side er blevet erklæret som vinder.

>> Køb dit Beer Pong Bord her! <<

3. Bottle Bash

Bottle Bash drukspil er en aktivitet, der er enkel at sætte op og er fremragende til din kommende fest. Baseret på det niveau af udfordring, du ønsker at gå på, kan sporten spilles mellem 6, 9 eller 12 meter lange zoner. Bottle Bash er et spil, der er enkelt, risikofrit og kan spilles næsten ethvert sted på land eller endda i vand, da det kommer med to ikke-knuselige flasker der ligner rigtige, to udtrækkelige metalstænger, der kan bruges på enten sand eller græs, og et integreret scoringssystem. Spillet kan spilles med to personer eller to hold, og formålet med spillet er at kaste den flyvende skive mod stangen på din modstander, med flasken placeret på toppen af ​​stangen, der tjener som det primære mål.

Men for at forhindre den anden side i at score, spiller det andet hold defensivt og forsøger at fange både disken og flasken. Valgfrie tilbehør omfatter et fundament med flere overflader med indbyggede kopholdere, der kan bruges på beton, gulvet i et fitnesscenter eller et andet hardscape, samt en nettaske, der kan bæres og opbevares. Prøv Bottle Bash, hvis du vil have en mindeværdig begivenhed med et udendørs festspil og have det sjovt ved den kommende fest, du skal deltage i.

>> Køb sæt med flasker her på Amazon! <<

>> Køb en version af Bottle Bash her! <<

4. Flip Cup

Flip Cup er endnu et hævdvundet drikkespil, som folk har nydt i mange år. Når du har brugt alle dine bordtennisbolde, kan du lige så godt fortsætte med at spille Flip Cup i stedet for Beer Pong. Du er klar over, hvordan spillet flip cup foregår: To grupper, der hver består af mindst tre individer. Sæt en kop over for hver gæst ved bordet, og fyld derefter de to andre kopper med øl. Arranger kopperne, så de vender mod modsatte sider af bordet.

Begyndende ved den ene kant af bordet, indtager de første to personer, der står over for hinanden, deres glas øl og forsøger derefter at vende glasset fra kanten af bordet og bevæger sig fra højre side op til op og ned. Den, der først vender sin kop med succes, vinder. Efter at koppen er væltet, kan personen, der sidder ved siden af den ved bordet, tage en slurk og derefter vende sin kop. Det første hold, der med succes vender 3 kopper, vinder konkurrencen.

5. Beer Pong Golf

Beer Pong Golf
Beer Pong Golf – Image / Køb det her!

Vi vil gerne præsentere dig for Beer Pong Golf, hvis du leder efter et fantastisk spil, der har følelsen af den originale Beer Pong, men som du gerne vil spille foran et lidt mere sofistikeret selskab. Spillet kendt under dette navn kan spilles på forskellige måder, men vores favoritter inkluderer opdeling i hold eller konkurrere mod hinanden på individuel basis.

Alle skiftes til at forsøge at slå bolden ind i noget som en rød plastikkop, der ligger et godt stykke væk. Hvis de ikke får det, skal de drikke, men hvis de gør det, skal alle andre (hvis du spiller på hold, bestemmer hvert hold, om de vil drikke som en enhed). Hvis den enkelte ønsker at prøve igen efter at have fejlet, er de fri til at gøre det; dog skal de tage en drink for hvert skud de ikke lavede.

>> Køb dit Beer Pong Golf her! <<

6. Jeg har aldrig

For dem, der fandt denne side ved at lede efter de mest utrolige udendørs drikkespil, da du i øjeblikket deltager i en kedelig udendørs sammenkomst, har vi besluttet at inkludere et ekstra populært baghavespil, der er billigt, lavt anstrengende og giver gode resultater.

Det følgende er, hvordan reglerne fungerer: hver spiller modtager en drik. Deltagerne erklærer: “Aldrig har jeg nogensinde [noget, de aldrig har gjort].” Alle, der har løst opgaven, tager en drink ned, mens de, der endnu ikke har løst opgaven, forbliver ædru. Fortsæt med at spille, indtil alle har nået deres bristepunkt!

>> Køb dit “Never have I Ever” Spil her! <<

7. Cornhole

Cornhole er alles elskede drikkeaktivitet at lege udenfor. Reglerne kan nemt ændres til at inkludere alkohol som straf eller belønning, eller du kan drikke, mens du deltager! PartyViking har et lækkert sæt Cornhole-sæt til at begynde processen, hvis du vil øge dit spil og imponere dine venner. Derudover giver PartyViking dig det ideelle Cornhole-sæt til at spille drukspil udenfor.

>> Køb dit Cornhole Spil her! <<

8. Dizzy Bat

Alt du behøver er et Ølbong og nogle øl eller drinks til dette fornøjelige drukspil, der kan spilles udenfor. Lav to separate hold og konkurrer. Det første medlem fra det første hold drikker derefter en øl, placerer deres pande på enden af ølbongen og spinder rundt ti gange. Herefter smadrer de dåsen ved at en kaster den op og man slår til den. Dernæst bliver et medlem af det andet hold udvalgt til at kaste, og derefter leverer denne person den smadrede øldåse til den originale spiller.

Alle på det andet hold skal drikke, hvis den første spiller slår den smadrede dåse under de første tre kast; hvis den første spiller ikke rører dåsen, skal deres hold drikke. Så hvem vinder? Hvem taber? Det kan vi ikke sige, men uanset om du vinder eller taber, er det vigtigste, hvordan du engagerer dig i aktiviteten og hvor fuld man bliver.

>> Køb Din Ølbong her <<

9. Øl eller Shots Roulette

Hvis du vil have en fremragende baggårdsgrill, skal du muligvis ryste et par øl en gang imellem. Vi er helt klar over, at det vil resultere i tab af perfekt drikkelig øl. Men når du når det niveau, hvor du ikke har rytmen til at gøre noget mere involveret, er det også en fantastisk måde at lukke et udendørs arrangement med dine kære på, når du har nået det stadie, hvor du ikke kan gøre noget mere komplekst!

Du fjerner flere øl fra køleren og ryster dem godt. Herefter stiller du dem på et bord blandt nogle øl, der ikke er rystet. Deltagerne i dette udendørs tidsfordriv skiftes til at vælge en øl og åbne den. Når spillerne rører ved dåsen, skal de drikke øllet. Der er således ingen mulighed for at snyde ved at afgøre, hvilken der kan have en mere betydelig mængde pres.

>> Køb en Shots Roulette her! <<

10. Øl Bowling

Ølbowling Drukspil
Ølbowling Drukspil

Festivalsæsonen er over os. Det betyder lunken øl, høj musik og det betyder ØL-GOD-DAMN-BOWLING! Vi har her på siden samlet alle de bedste Ølbowling regler. Både de helt standard, men også de mere kreative og sjove regler, man kan vælge at tilføje som dommer. 

Se alle Ølbowling reglerne her!

Eller

Køb et Ølbowlingsæt her!

Partileder Debat Drukspil dk

Partileder Debat Drukspil

Vin før Fitness

7 Grunde til at drikke Vin i stedet for at gå i Fintess