in

Hjælper Rødvin med Vægttab?

Hjælper Rødvin med Vægttab?

Tro det eller ej, men det er sandt! Hjælper rødvin med at tabe dig? JA! To separate undersøgelser blev udført, og det antyder begge, at en slurk vin, før man går i seng, fremmer vægttab. Dette er selvfølgelig en rigtig god nyhed for alle. som gerne vil slå 2 fluer med et smæk!

Ifølge The Drinks Business, findes en polyfenolforbindelse i rødvin som forskerne fra Washington State University fandt frem til. Denne forbindelse kan hjælpe med at omdanne hvidt fedt til brændbart brunt fedt.

Harvard fandt i deres separate undersøgelse ud af, at vægttab tydeligt er forbundet med vin. En undersøgelse blev foretaget hvor omkring 20.000 kvinder drak vin 1 – 2 glas vin hver dag i en periode på over 13 år. Det blev opdagede, at de, der drak de 1 – 2 glas vin hver dag, var 70% mindre tilbøjelige til at være overvægtige.

Hvis du spørger, hvorfor det er bedst at drikke i løbet af natten og inden du går i dvale, vil en undersøgelse udført tilbage i 2012 forklare det nærmere. De har induceret forbindelsen resveratrol på bier og observeret, at denne forbindelse ganske enkelt mindsker appetitten på at spise. Så vin kan hjælpe med appetitten og gøre at man undgår at spise for meget før man går i seng.

Men vent, inden du skynder sig til købmanden og køber din yndlingsvin, understreger forfatteren af Washington State University-studiet, professor Min Du, at vin ikke er det eneste, der erhverver resveratrol, fordi nogle af dem udslettes under processen i vinproduktionen. Det er derfor stadig bedst at få det fra at spise bær som druer, blåbær og jordbær.

Johny Cola - Drukspil

Johny Cola – Drukspil

Justin Bieber - Mistletoe Drukspil

Justin Bieber – Mistletoe Drukspil