in

10 Gaver til Ham eller Hende der elsker Vin

10 Gaver til Ham eller Hende der elsker Vin

Vi kender alle sammen en, hvis yndlings alkohol er i form af et godt glas vin! Derfor har vi samlet en liste over gode, sjove og brugbare gaver til ham eller hende der elsker vin.

Gigantisk Vinglas

Vin er både godt og let at drikke til såvel middage som festlige anledninger. Og oftest går det faktisk så nemt, at det ikke tager lang tid, før fylde glasset op igen.

Er du træt af at skulle fylde dit tomme vinglas igen og igen? Vi har løsningen!

Dette gigantiske vinglas ligner et helt almindeligt vinglas, men der er plads til en hel flaske vin i ét enkelt glas. Glasset rummer nemlig 750 ml.

Køb det Gigantiske Vin glas her!


Vinflaske Proptrækker

Tænker du på vin lidt for tit? Det gør vi også! Derfor kan du nu åbne din vinflaske – ved hjælp af en vinflaske. Selvfølgelig skal man ikke undervurdere hvor dejligt et godt glas rødvin smager til din mad, og hvor godt hvidvin føles på en solrig sommerdag. Derfor findes der nu en proptrækker der fejrer alle disse begivenheder og mange flere! Tiden med kedelige proptrækkere er ovre – så åbn dine vinflasker med lidt humor og lad festen begynde.

Køb Vinflaske Proptrækkeren her!


Sjov Vinholder

Har du længe ledt med både lys og lygte efter en lidt sejere og flottere måde at opbevare din yndlingsvin på? Har du en ven eller en slægtning, som elsker vin og har en lidt hårdere indretningsstil? Så er denne vinholder i form af en kæde lige noget for dig. Den optiske illusion af en almindelig kæde er slående, men vi kan forsikrer dig om, at din favoritflaske står stabilt i denne holder.

Køb din Vinholder her!


“Ring for Wine” – Klokke

Bling bling! Jeg har brug for vin.. Hvor er vinen? GIV MIG VIN!

En rigtig praktisk klokke som du ringer på, når vinlængslen trænger sig på, og vips, så er der nogen som serverer dig et glas. Måske. Prøv selv, så vil du se!

Køb “Ring for Win” – Klokken her!


Gør din Vinflaske til et Vinglas

Synes du også at et glas vin er for lidt? Denne vinglas prop kan hurtigt transformere en hel flaske vin om til et større glas vin med en sjov fod.

Køb Vinglas proppen her!


Korkbox til Vin propper

At have en masse vinpropper liggende derhjemme kan i manges øjne virke både rodet og en smule sørgeligt, men hvis du i stedet vælger at lave kunst ud af situationen og samler propperne i denne fine kasse, ser det lige pludselig helt anderledes ud. Hver prop bliver et monument fra en hyggelig middag eller en vin, som var ekstra god! Minderne (eller blackoutsene) bliver fint indrammet på væggen til almen beskuelse!

Køb din Korkbox her!


Vinflaske Gavesæt

Dette er den ultimative gave til din ven, der elsker alt, der har med vin at gøre. Det fint pakkede redskab er altid praktisk, uanset om det handler om et festligt arrangement eller en aften, hvor man vil gøre tilværelsen lidt ekstra luksuriøs.

Sættet indeholder alle de redskaber, du har brug for til en vinflaske. Det leveres i en emballage, der ligner en vinflaske med hvid label og rød prop. Indersiden er sort.

Køb din Vinflaske her!


Omvendt Vinglas

Det findes mange forskellige måder at indtage gode vine på! Du kan drikke dem af almindelige drikkeglas (den kedeligste måde), bunde dem direkte af flasken (til festivalen eller i bussen som kører dig til festen), hælde dem i hovedet ud af fuldkommen gigantiske practical joke-glas (det mest effektive) eller sippe dem forsigtigt ud af de helt normale glas (også ret kedeligt). Det nyeste er dog at drikke den ud af omvendte vinglas! Du synes måske at det lyder åndssvagt, men prøv det, så skal du se at det er rigtig sjovt!!

Køb dit Omvendte Vinglas her!


Vinholder til Cykel

Når alle fæhovederne, også kaldet de “hurtige cyklister”, som ignorerer færdselsreglerne, kommer farende med deres sportscykler, som har vandflaskeholdere, kommer du stille og roligt på din gamle skærveknuser, som også har en flaskeholder, beregnet til vin – hvad siger I så?

Denne vinholder til cyklen er en smart opfindelse, som burde være opfundet langt tidligere. Du fastgør nemt vinholderen på stellet, stopper flasken i, og siden fastgør du den. Vinholderen er fremstillet i slidstærkt kunstlæder, hvilket holder din værdifulde flaske hel under cykelturen.

Køb din Vinholder til Cyklen her!


Vin Juletrøje

Dette er måske mere end sæson gave, men stadig en fantastisk trøje at have på! Mægtig juletrøje – til dig, der aldrig fik en julestrømpe som barn! Hovedmotivet på denne juletrøje er en grøn glitrende julestrømpe, men med et hemmeligt lille rum, hvilket betyder, at du kan opbevare din yndlingsvinflaske… på brystet! Så.. drømmer du om en hvid eller rød jul?

Køb din Vin Juletrøje her!

De 13 Bedste Ølgaver til Farsdag

De 13 Bedste Ølgaver til Farsdag

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks