in

10 Sjove Shotglas til at Starte Festen

10 Sjove Shotglas til at Starte Festen

Alle ved at det som sætter gang i festen, er en ordenlig omgang shots! Om du lige langer 10 stks afsted før du tager i byen, eller når du lige er ankommet, så er det vigtigt at have nogle ordenlige shotglas! Vi har samlet en liste over nogle shotglas, som vi syntes var meget sjove at drikke fra. Specielt når man skal fyre 10 Tequila shots..

Ølstøvle Shotglas

Du er på vej fødselsdagsfesten. Mange har taget gaver med for at fejre fødselsdagsbarnet. Alle gaverne åbnes én efter én, hvilket selvfølgelig i sig selv er festens højdepunkt. Det er tid til din gave! Du har tænkt længe over, hvad fødselsdagsbarnet har brug for, og det er ikke ligefrem let at købe gaver til en, som allerede har alt. Men du tænker, at dette kunne være løsningen. Og ganske rigtigt: Dine shotglas i støvledesign er en kæmpe succes. Fødselsdagsbarnet sætter dem direkte ind i vitrineskabet, sammen med de store ølstøvler.

Køb din Ølstøvle Shotglas her!


Islande Shotglas

Til dig som synes at dine shots forsvinder alt for hurtigt findes nu disse smukke islande Double Shotglas som rummer hele 60 ml. Udover det stirene design med tykkere bund, som gør dem ekstra elegant, er de også perfekte til at mikse flerfarvede shots da glasene er højere end standardmålene.

Køb dit Islande Shotglas her!


Twister Todelt Shotglas

Fiks lækre drinks til festen som en pro med Twister Todelt Shotglas!

Shotglasset rummer to forskellige drikke, som holdes adskilt, og som efterfølgende mixes til en herlig drink i din mund, når du drikker. Fyld bare hver side med, hvad du vil, og gerne forskellige, så du opnår et mere effektfuldt shot!

Køb dit Twister Shotglas her!


Kemi Shotglas

Her får du seje shotglas, som er udformet som et kemisæt. De har måleenheder på siden, og dermed kan du blande perfekte små shots og holde styr på, hvad du og dine gæster hælder ned. Disse anderledes og sjove shotglas er en perfekt og sjov gave til studenten eller én, som runder de 18 år.

Køb dit Kemi Shotglas her!


Pisa Shotglas

Pisa Shotglas har fået sit navn efter det legendariske skæve tårn i Pisa. En skønne dag kommer tårnet formentlig til at styrte i grus, med det gælder definitivt ikke disse glas, så du kan nyde en god likør i fred og ro eller til shotracet med kammeraterne ved festen.

Køb dit Pisa Shotglas her!


Læs også: 10 Gaver til Ham eller Hende der elsker Vin


Party Cups Shotglas

Gå all-in til USA-festen og servér de dejlige shots i disse flotte shotglas!

Shotglasset kommer her i en rød farve og er perfekt til alle slags fester, da det er lavet af plastic. Du slipper for opvasken, ligesom du slipper for glasskår og splinter på gulvet efter tabte shotglas.

Køb dit Røde Cup Shotglas her!

Køb dit Blå Cup Shotglas her!


Blasted Shotglas

Det sætter altid gang i den gode stemning at snuppe en omgang shots til forfesten, og forstil dig når dine kammerater bunder et shot af disse sjove shotsglas! Shotsglasene minder om raketter, og det er jo præcis den følelse, man vil have til festen; tre… to… en… BOM!

Køb dit Blasted Shotglas her!


Skudsikre Shotglas

Et shot i et shot, er det muligt? Ja da, se bare på disse to mundblæste glas med rigtige patroner.

Køb dit Skudsikre Shotglas her!


Læs også: De 13 Bedste Ølgaver til Farsdag


Ice Shooters

Ice Shooters

Hvad er sejere end snapseglas lavet af rygende kold is? Fyld disse former med væske, og stil dem i fryseren. Efter nogle timer kan du trykke dine frosne snapseglas ud!

Køb din Ice Shooter her!


Tiki Shotglas

Final Touch Tiki Shot Glas Farvet 4pk TK5402

Hvis der er noget der kan fremskynde en sommerstemning, så er det eksotiske drinks, shots og cocktails. Der er selvfølgeligt ikke noget bedre at servere eksotiske shots i, end tiki glas. Med denne pakke fra final touch modtager du 4 forskellige farvede tiki shotglas, som hver især symbolisere noget helt unikt. 

Køb dit Tiki Shotglas her!

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks

Mand bunder Jack Daniels på 13 Sekunder

Mand bunder Jack Daniels på 13 Sekunder