in ,

De 13 Bedste Ølgaver til Farsdag

De 13 Bedste Ølgaver til Farsdag

Hvis du prøver at finde en farsdag-gave til din far, der elsker øl, kan man aldrig gøre det værre end at give ham en six-pack af hans yndlingsbryg. Men chancerne er gode for, at den vil være væk, før ugen er forbi, og nogle gange vil du give en gave, der faktisk vil vare (eller noget, som du let kunne sende til ham, hvis du ikke ser ham personligt, i modsætning til en flaske eller to øl). Så for at gøre det lidt lettere at finde en praktisk gave denne fars dag, har vi fundet 13 ølgaver til farsdag til enhver type ølelskende far.

En Oplukker med personlig design

Speedopener med personligt design 2591LAS

Giv ham tilfredsheden med at åbne en flaske bajer med sin egen specielle øl oplukker (med en personlig besked, navn eller citat).

Køb Oplukker med Personlig Design her!


En Oplukker + Kapselopbevaring til værkstedet

Er din far en som tilbringer meget tid ude i værkstedet? Så forærer ham en fin oplukker + kapselsopbevarings kasse, så han kan holde styr på kapslerne.

Køb Kapselopbevaring med Oplukker her!


Fodbold Oplukker til Faren som elsker bold!

Dette er den perfekte gave til faren, som elsker øl og fodbold. Denne oplukker er designet som en fodbold. Det bedste er dog, at den tæller, hvor mange øl der er blevet åbnet i løbet af aftenen. Det kan som bekendt være svært at holde styr på antallet, men nu slipper du for ubehagelige overraskelser!

Køb Fodbold Oplukkeren her!


Ølsmagssæt – Til Faren som Drikker forskellige Øl

Ølsmagssæt Final Touch GBT104

Så kan de far invitere hans øl entusiastiske venner på besøge og traktere med det helt store sæt. Med sættet her, får du alt hvad du skal bruge for at nyde 4 populære slags øl, og med i købet får du også en vejledning til hvilke øl der kan parres med de forskellige slags fødevare.

Køb Ølsmagssættet her!


Bryg din egen Øl sæt – Til DIY Faren

Perfekt gave til Faren som gerne vil selv! Øl Kittet indeholder alt du behøver samt en trin-for-trin beskrivelse på engelsk. Du behøver ikke bruge flere dage på det her, det tager kun 10 minutter at ordne, og derefter passer det bare sig selv!

Køb Bryg selv Øl Sæt her!


Øl Kølebrønd – Til Faren som alt holder fest om sommeren

Invitere din far også venner og bekendte til BBQ hver sommer? Så ville denne være perfekt (dog kræver det at man har en have). Cool-Well Kølebrønd er en sort spand af genbrugsplast, som graves ned i eksempelvis haven, så låget ligger på højde med græsplænen. Beholderen indeholder en konstruktion i tre plan med plads til 24 dåser eller små flasker samt en vinflaske.

Køb Kølebrønden her!


Ølhorn – Til Faren som er lidt i familie med Vikingerne

Tøm indholdet af dit ølhorn! Perfekt til at give lidt middelalderlig smag til din øl. Dette drikkehorn byder på en anderledes måde at nyde en lys øl, ale eller lager på.

Køb Ølhornet her!


Ølforklæde – Til Faren som Griller selvom det er Vinter

Dette er det perfekte forklæde til faren, som elsker at grille. Forklædet har seks stks lommer på maven, hvor du kan opbevare alt, hvad du kunne tænkes at få brug for. Det kan være en grilltang, en stegespartel og så selvfølgelig øllen. Man kan vel ikke være grillmester uden at drikke en øl eller to?

Køb et Ølforklæde her!


Ølstøvle – Til Faren som aldrig drikker fra et almindeligt glas

Overrask din far med et Ølstøvle glas, der kan rumme mere end en liter!

Køb Ølstøvlen her!


Ølstrømper – Til Faren der ikke kan få nok af Øl

Hvis din far aldrig kan få nok af øl, så er disse strømper perfekte til ham. Det er svært at finde et par strømper, som er både lige så sjove og flotte som disse.

Køb Ølstrømperne her!


Biceps Ølglas – Til Faren som træner en del

Du har måske hørt, at træning ikke går så godt i spænd med øldrikkeri, men dette glas beviser, at øl virkelig kan gøre underværker for dine biceps. I stedet for en almindelig hank har glasset en hank, som ligner biceps. Glasset er den perfekte gave til faren, som elsker at drikke en stor kold øl.

Køb Biceps Ølglasset her!


Ølslips – Til Faren som går i jakkesæt med lidt pift

Er din far ejendomsmægler, bank direktør eller sælgere – pyt med titlerne, for her kommer en ægte mand med et mægtigt slips!

Køb Ølslipset her!


Øl Kaffekrus – Til Faren der heller vil have øl om morgenen end kaffe

Det ultimative krus til faren, som elsker øl! Kruset er større end de almindelige krus, endvidere har det et gribevenligt håndtag, som får det til at ligne et kæmpe stort krus med øl. Det bedste er, at man naturligvis kan drikke øl af det, og ikke kun kaffe!

Køb dit Øl Kaffekrus her!

Langt fra Las Vegas Drukspil

Langt fra Las Vegas Drukspil

10 Gaver til Vin Elskeren

10 Gaver til Ham eller Hende der elsker Vin