in

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks

Top 10 Cocktail Bøger til at forbedre dine Drinks

Du behøver ikke at tage til en fancy cocktailbar for at få en god drink. Disse bøger viser dig, hvordan du pisker nogle af de mest smagefulde og smukkeste cocktails sammen, du nogensinde har set, perfekt til at imponere dine venner til din næste fest.

The Cocktail Club

Ved hjælp af et format, der minder om en bogklub, udarbejdede vin- og cocktailekspert Maureen Christian Petrosky denne vejledning til at værdsætte og prøve cocktails i en gruppeindstilling. Det er en sjov læsning opdelt efter måned, komplet med opskrifter på drinks og madparringer.


3-Ingredient Cocktails

En Old-Fashioned, Manhattan og Daiquiri er kun et par af de ældeste og bedste cocktails i verden lavet med kun 3 ingredienser. Denne bog er skrevet af New York Times forfatter Robert Simonsen og indeholder 75 opskrifter på både klassiske og moderne drinks, der viser, at Old School stadig har masser af smag.


Cocktail Codex

Denne James Beard prisbelønnede bog indeholder forskellige cocktailfremstillinger. Bogen introducerer 6 klassiske cocktails old fashioned, martini, daiquiri, sidecar, whiskey highball, og flip, såvel nogle variationer på dem, som er lettere at lave, til dem der lige er begyndt sin bartending eventyr, men også mere avancerede teknikker til de erfarne, der ønsker at tage tingene til det næste niveau.


The Bar Book: Elements of Cocktail Technique

Denne bog, af bartenderen Jeffrey Morgenthaler, opdeler mixology i 3 faser: Den første tredjedel handler om præparater (Fremstilling af saft, sirup, bitters og is), det andet afsnit handler om måling og blanding af drikkevarer, og det sidste afsnit undersøg, hvordan drikken skal færdiggøres og serveres. Det er en nu, unik måde at se emnet på.


Alchemy in a Glass

Greg Seider tilbyder mere end 50 opskrifter på cocktails, bitters, punches og tinkturer i denne guide, der indeholder en masse smukke fotografier. Vi kan især godt lide hans guide til Konstruktion af cocktail, som giver trinvis vejledning i, hvordan man bygger en perfekt drink.


Gin & Tonic: The Complete Guide for the Perfect Mix

Er der en mere unik drik end en ganske almindelig Gin & Tonic? Forfattere Frédéric Du Bois og Isabel Boons kaster sig ind i hvilken tonic der blandes bedst med hvilken gin, hvilken garnering der er bedst egnet, og forklarer historien om denne klassiske cocktail. De beskriver mere end 60 gins og 20 tonics i detaljer og tilbyder deres forslag til opskriftsparring og must-visit-barer rundt om i verden.


The Craft of the Cocktail

Hvis du ønsker at opnå resultater som en pro mixolog, skal du bruge pro mixolog teknikker. Tænk på denne elskede cocktailbog som en bartending mesterklasse, der skitserer enhver teknik, du har brug for til at lave bar-værdige cocktails derhjemme. Når først du har fået fat på teknikkerne, kan du udvide til bogens 500 opskrifter, hvor du med sikkerhed finder den perfekte drink til enhver gæst til din cocktailfest.


Whiskey Cocktails

For dem, der ønsker at gå en tur på barens mørke side, giver denne cocktailbog indsigt og inspiration fra mixologen Brian Van Flandern. Det er let at følge opskrifterne på klassikere som Old Fashioned og Mint Julep er blandet med mere eventyrlige sammenvinklinger som den flammende skotsk cocktail kendt som Blue Blazer, alle illustreret med smukke fotograferier, der har gjort Assoulines cocktail-serie til en bestseller fra begyndelsen.


The Old-Fashioned

Denne komplette historie om en af verdens ældste cocktails inkluderer 50 opskrifter på klassiske variationer og moderne vendinger. Simonson udforsker opskrifter på versioner som Clint Eastwood (med grønt kort), Absinthe Old-Fashioned og bartenderen (med Fernet Branca). Vi garanterer praktisk talt, at du kan finde en version af denne lækre klassiske cocktail, der appellerer til dig.


Road Soda

Det kan være vanskeligt at finde en anstændig drink på et fly. Men Road Soda hjælper dig af med denne vanskelige situation og meget mere. Vinentusiast og Drinks elsker Kara Newman inkluderer tip og opskrifter til cocktailfremstilling på farten, herunder hvordan man kan håndtere en hotelbars begrænsede udvalg, så du kan få en topdrinkoplevelse, uanset hvor du er.

Håber nogle af disse bøger falder i jeres smag! Hvis i har nogle forslag til andre cocktail bøger som i mener var gode, så efterlade en kommentar forneden.

10 Gaver til Vin Elskeren

10 Gaver til Ham eller Hende der elsker Vin

10 Sjove Shotglas til at Starte Festen

10 Sjove Shotglas til at Starte Festen