in

6 Gigantiske Alkohol Glas

6 Gigantiske Alkohol Glas

Vi har fundet freakshowet af kæmpe glas! Er du klar til at få din hjerne sprunget i luften over den mængde alkohol som disse glas kan indeholde.

1 Meter Øl Glas

1 Meter Øl

Er du en person, som godt kan lide at vide, hvor mange meter øl i minuttet du kan drikke? Så er dette glas perfekt til dig! Her får du et glas, som kan indeholde op til 2,5 liter bajer strakt ud på 1 meter. Perfekt til brug som både målebånd og ølglas.

Se den her: 1 Meter Øl glas

Cocktailglas 1.7 L

1,7 liter Cocktail Glas

Er du en af de mennesker, som føler at en cocktail aldrig er nok? Du er ikke alene.. Heldigvis har nogen fundet på en løsning, hvorfor ikke bare lave et større cocktail glas! Her får du 1,7 liter af din yndlings cocktail, som du ikke behøver at dele med nogen som helst!

Se den her: 1,7 Liter Cocktail Glas

Gigantisk champagne glas 0.8 L (en hel flaske)

0,8 liter champagne glas

Bliver du også altid snydt for et glas champagne til nytårsfesten? Bare rolig, hvis du tager dette Champagne glas med, vil du altid sikre dig mindst 1 glas(flaske).

Se den her: Gigantisk Champagne Glas 0,8 Liter

Gigantisk vinglas 2.25 L

2,25 liter vin glas

1 flaske vin er okay, 2 flasker, så har man det godt, men 3 flasker så er vi flyvende! Det er præcis det, dette glas kan indeholde. 3 flasker vin, aldrig mere skal man føle sig til grin når man drikker af de små almindelig/kedelig vin glas, med dette er du sikret mindst 18 – 21 genstande i et glas. Så hvad du på!

Se den her: 2,25 Liter Vin Glas

Grande Martiniglas 2 L

2 liter martiniglas

Kender du følelsen af at dine drinks fordamper og at du dårligt får smagt dem inden de er væk. Med dette glas vil den følelsen væsentligt formindskes. Dette glas kan indeholder 2 L af din yndlingsdrink, slut med at løbe i baren hver 15. minut.

Se den her: Grande Martiniglas 2 Liter

Grande Brandy glas 7.2 L

7,2 liter brandy glas

Dette glas har vi navngivet den hellige gral af gigantiske glas. Med en imponerende kapacitet på 7.2 L er dette brandy glas det største vi nogensinde har set. Vi er mundlamme. Det jo for vildt.

Se den her: Grande Brandy Glas 7,2 Liter

Oktoberfest Kostumer

10 Oktoberfest Kostumer til Mænd og Kvinder

1 Meter Øl

1 meter øl glas