in

5 Grunde til at Drikke Vin Hverdag!

5 Grunde til at Drikke Vin Hverdag!

Det ser ud til, at ingen kan få nok af rødvin, inklusive forskere. Hver dag er der en anden undersøgelse, der viser de fantastiske fordele ved den blommefarvede drik. Men er rødvin godt for dig?

Heldigt for os findes beviset et godt glas vin (kun et, da at drikke mere kan være skadeligt for dit helbred). Fordi det viser sig, at drikke rødvin hver aften faktisk kan være godt for dit helbred – mentalt og fysisk.

Her er 5 grunde til at du burde slappe af, med et glas rød hverdag efter en lang arbejdsdag!

1. Det er godt for Hjertet

Antioxidanter i rødvin kaldet flavonoider har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme ved at sænke LDL (dårligt kolesterol) niveau og øge produktionen af godt kolesterol.

Ifølge forskere hos University of California, har visse sorter flere koncentrationer af flavonoider end andre. Af de mest almindelige røde sorter er Cabernet Sauvignon de mest flavonoider, efterfulgt af Petite Sirah og Pinot Noir, derefter Merlot og Red Zinfandel.

2. Det hjælper med Maven

Den morgenskål med græsk yoghurt er ikke det eneste, der hjælper din tarm. En undersøgelse fandt, at det at drikke rødvin øger mængden af gode bakterieniveau i din fordøjelseskanal.

3. Hjælper mod Depression

Selvom kraftig drikning har været knyttet til psykiske problemer, kan det modsætte det ved at drikke et glas rødvin om dagen. En nylig undersøgelse fandt, at moderate drikkere (dem, der drak to til syv små glas vin om ugen), var mindre tilbøjelige til at lide af depression end dem, der drak mere eller mindre.

4. Det forbedre Hukommelsen

Polyfenoler, som også findes i te, nødder, bær og kakao, kan forbedre din hukommelse og kan også mindske risikoen for Alzheimers sygdom.

5. Det kan hjælpe på fedt forbrændingen

Ny forskning studerer virkningerne af piceatannol, en forbindelse, der findes i rødvin, der omdannes fra antioxidanten resveratrol, på fedt. En nylig laboratorieundersøgelse fandt, at piceatannol blokerer for, at fedtceller dannes, og flere undersøgelser ser på, hvordan forbindelsen kan hjælpe os med at slanke.

Så er rødvin godt for dig? Bortset fra at være lækker, hvis du ikke er overbevist om, at det er en fordel at have et glas rødvin hver nat, er det måske lyst at holde sig til øl.

Hvis Alkohol Etiketter fortalte sandheden

Hvis Alkohol Etiketter fortalte sandheden…

5 Grunde til Øl gør dig bedre i Sengen

5 Grunde til Øl gør dig bedre i Sengen