in

5 Grunde til Øl gør dig bedre i Sengen

5 Grunde til Øl gør dig bedre i Sengen

Drømme går virkelig i opfyldelse, og en hel masse mænd er ved at blive meget glade. Tilsyneladende kan øl være med til at gøre dig bedre i sengen, i det mindste ifølge en artikel på AskMen.

I stedet for at påvirke en fyrs sexliv på en negativ måde, er nyheden om, at øl kan være positivt for en fyrs seksuelle præstationer, en game changer.

Livet giver lidt mere mening nu. Her er, hvordan øl kan gøre dig bedre i sengen.

1. Det får dig til at vare længere

For tidlig ejakulation er ofte forårsaget af angst og stress. At have en øl eller to vil hjælpe dig med at slappe af og mindske noget af din spænding. Phytoøstrogener i øl kan også hjælpe med at forsinke ejakulation.

2. Det er sundt for hjertet og forbedrer udholdenheden.

Undersøgelser viser, at man drikker en pint øl om dagen, reducerer chancerne for et hjerteanfald, slagtilfælde eller hjertesygdom. Hvis du kombinerer øldrinkning med motion, gør du ikke kun dit hjerte sundere, du opbygger din cardio-udholdenhed og hjælper dig med at gå afstanden i soveværelset.

3. Mørk øl får dig i humøret.

Mørkt øl har faktisk mere jern end let øl, og jern øger røde blodlegemer og cirkulation, hvilket muliggør lettere ophidselse og hyppigere erektioner.

4. Nogle øl indeholder flere antioxidanter.

Antioxidanter renser cirkulationssystemet. Ved at holde dit menneskelige VVS system rent, giver det mulighed for en sund funktion af de vitale blodkar og kapillærer, der er nødvendige for en sund sexfunktion. Øl som feks. Guinness har et stort indhold af antioxidanter.

5. Det øger din sexlyst

Fifty Shades of Green, åbenlyst inspireret af Fifty Shades of Grey-trilogien, er fyldt med 50 forskellige humlesorter, ginseng, ginkgo biloba og damiana (nervestimulator) for at forbedre ydeevnen.

Så hvad venter du på? Gå til køleskabet og åben en bajer! Det er godt for dig og vil også gøre din partner gladere.

5 Grunde til at Drikke Vin Hverdag

5 Grunde til at Drikke Vin Hverdag!

De sundhedsmæssige fordele ved Øl infografik

De sundhedsmæssige fordele ved Øl