in ,

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen

Festival sæson er officielt over os. Mens det betyder god musik, god mad og nogle fantastiske mennesker, så betyder det også øl og vin til overpris. Hvis du foretrækker at bringe din egen sprut til festivalerne i år, kan disse produkter hjælpe.

1. Lommelærke armbånd

I stedet for at transportere en almindelig lommelærke hele dagen, som skal være skjult et sted på dig, kan du vælge dette lommelærke armbånd. Den kommer i forskellige farver og med en tragt.

Se den her: Lommelærke Armbånd

2. Solcreme Lommelærke

Hvis du skal til en sommerfestival, er chancerne for, at du vil være ude i solen i det meste af dagen. Dette betyder at have solcreme i tasken er en helt fornuftig ting for festivalens sikkerhed at se, og du får din sprut ind på ingen tid. Husk at du også bør have en rigtig solcreme med, da det ikke er sjovt at blive solbrændt!

Se den her: Solcreme Lommelærke

3. Smartphone Lommelærke

Det er bestemt ikke mistænksomt at bringe din telefon til en festival. Denne mobil lommelærke ser ud som en iPhone, men rummer faktisk lidt over 100 ml sprut.

Se den her: Smartphone Lommelærke

4. Parably Lommelærke

Denne fungerer bedre, hvis der faktisk er en chance for regn (Vi bor i Danmark, der er store chancer), men det er også din bedste chance, hvis du prøver at snige mest alkohol ind på festivals pladsen. Denne kan indholde over 350 ml (lidt over en dåse bajer).

Se den her: Parably Lommelærke

5. Tampon Shots

Dette er en som den almindelig sikkerhedsvagt, ikke vil spørge ind til. Tampon shots kan indeholde det samme som et shot i byen.

Se den her: Tampon Shots

10 Ting at tage med til en Musikfestival

Mango - Drinks ingrediens

Mango som Drinks Ingrediens