Følg Os

Spas & Ballade

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen

Alkohol!

Festival sæson er officielt over os. Mens det betyder god musik, god mad og nogle fantastiske mennesker, så betyder det også øl og vin til overpris. Hvis du foretrækker at bringe din egen sprut til festivalerne i år, kan disse produkter hjælpe.

1. Lommelærke armbånd

I stedet for at transportere en almindelig lommelærke hele dagen, som skal være skjult et sted på dig, kan du vælge dette lommelærke armbånd. Den kommer i forskellige farver og med en tragt.

Se den her: Lommelærke Armbånd

2. Solcreme Lommelærke

Hvis du skal til en sommerfestival, er chancerne for, at du vil være ude i solen i det meste af dagen. Dette betyder at have solcreme i tasken er en helt fornuftig ting for festivalens sikkerhed at se, og du får din sprut ind på ingen tid. Husk at du også bør have en rigtig solcreme med, da det ikke er sjovt at blive solbrændt!

Se den her: Solcreme Lommelærke

3. Smartphone Lommelærke

Det er bestemt ikke mistænksomt at bringe din telefon til en festival. Denne mobil lommelærke ser ud som en iPhone, men rummer faktisk lidt over 100 ml sprut.

Se den her: Smartphone Lommelærke

4. Parably Lommelærke

Denne fungerer bedre, hvis der faktisk er en chance for regn (Vi bor i Danmark, der er store chancer), men det er også din bedste chance, hvis du prøver at snige mest alkohol ind på festivals pladsen. Denne kan indholde over 350 ml (lidt over en dåse bajer).

Se den her: Parably Lommelærke

5. Tampon Shots

Dette er en som den almindelig sikkerhedsvagt, ikke vil spørge ind til. Tampon shots kan indeholde det samme som et shot i byen.

Se den her: Tampon Shots

Advertisement //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Events

10 Ting at se frem til ved dette års Roskilde Festival

Roskilde Fesival!

Uanset om du besøger festivalen én dag, for at feste dit hjerte ud fra morgen til aften. (er man blevet lidt gammel?), eller du deltager i hele festivalen, og, ja, gør cirka det samme. Så er der nogen oplevelser, enhver festivalgæst kan se frem til under dette års Roskilde Festival.

1. Festivals Mode!

Ahh, den varierede verden af festivals tøj: hvor fancy kjole er normen, den uge hvor alle danskere er hipstere, og du kan bære hvad du vil og ingen dømmer dig. Uanset om du er i skinnende leggings eller de ædle smækbukser, bliver al mode taget godt imod på Roskilde Festival.

2. Gummi Støvler

Det kan nogle gange ske på festivaler i Danmark, at du har brug for gummistøvler, så find dine forældres aflagte farverige gummistøvler frem. I hvert fald sørg for at pakke et par, fordi ingen ønsker at være den person, som binder sine sneaks ind i poser og duct tape.

3. Venner!!

Vi kender det! Mulighed for at slå sig ned i næsten hvilken som helst camp, og danne nye venskaber. På en festival er du konstant omgivet af glade mennesker – hvilket er den perfekte mulighed for at udvide din vennegruppe. Hvem ved? Måske møder du en ny bedste kammerat i køen til Roskilde.

4. Værdi for pengene

Det fede ved festivaler er, at du betaler en gang for at se masser af kunstner! Og Roskilde er ingen undtagelse. Her betaler du ~2000 dadler for adgang til mere musik, end det er muligt at høre i de 8 dage festivalen varer.

5. Opdag dit NÆSTE yndlings band

Der er ikke noget bedre end at vandre hen til en tilfældig koncert og opdage en ny ynglings artist.

6. Vær en del af fællesskabet!

Der er noget fantastisk ved at være i en flok som alle synger og danser med til melodien.

7. FEST HELE DAGEN!

og hele natten!

8. Flag

Der kan være mange af dem, der blokerer scenen – men de er nyttige landemærker for at finde venner, og mange af dem er rimelig underholdende. 10 high-fives til den første som sender os et billed af alien og koen!

9. Armbånd

Fordi alle ønsker at have en beskidt klud omkring håndleddet som et fysisk minde om de gode tider, ikke?

10. Roskilde Festivalen

Hvem elsker ikke Roskilde Festival? Med en blanding af udendørs camping møder alkohol + en masse musikalske kunstnere, hvad mere har man brug for?

Vi krydser kun fingere for, at vi ikke kommer til at bruge gummistøvler i år.

Check Roskilde Festivals Hjemmeside ud her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Fortsæt med at læse

Spas & Ballade

Opvarmning på et Budget

Opvarmning på et Budget

Klar til at feste, men dit SU- budget er lige nok til nogle Cup Noodles? Det plejer ofte at være budgettet som driller, men ace dit pre-drikkeri og natten er din!

Også kendt som “pre drinking”, hvor man få et par øl, drinks eller cocktails før man rammer byen. På den måde vil man ikke kun ramme dansegulvet allerede tispy, det vil også hjæpe dig med at spare en betydelig mængde penge i processen.

Vi sætter pris på at man heller drikker sig i hegnet i en skraldespandsagtig studenterbolig, end at man bruger sin SU opsparing på en overrated cocktailklub. Vi har derfor samlet vores bedste tips og tricks til at gøre det en i godt “humør” inden du forlader huset og rammer byen.

Opvarming fordele og ulemper

Selvom vi er sikre på, at du får fat i hvorfor opvarmning er et vidunderligt pengebesparende eventyr, er der ingen skade i at håndhæve fordele og ulemper, før du kommer i gang.

Fordele

1. Du sparer masser af penge

Det bedste ved at drikke sig tipsy hjemmefra, inden man rammer byen, nok de enorme besparelser.

Istedet for et flaskesæt (Smirnoff, is og opblanding) til 400 – 500 kr. i byen, kan man købe det samme ved sit nærmeste indkøbssted for 150 kr. Mange rammer også vinbare og køber et glas, der nærmest svare til en flaskes pris.

Så man kan spare flere hundrede kr. ved at drikke sig på, før byen.

Du får det stadig sjovt ved at tage ud, lige efter du har drukket nogle billige hjemmelavet cocktails.

2. Socialisere med venner

Selvom vi alle er meget imponerede over det skiftende tegnsprog, du har oprettet for at kommunikere med dine venner over de alt for larmende klubhøjttalere, er det ikke ligefrem ‘hanging with buddies’, er det?

Hvis du mødes inden byen for et par drink, giver dig chancen for at få snakket med de mennesker, du kalder venner.

3. Tag din tid til at gøre dig klar

For enhver der ikke kan lide at blive forhastet – og som også har en vane med at dukke op to timer for sent hvergang – er opvarmning lige noget for dig … medmindre du ikke er værten, hvilket betyder at du skal forlade huset endnu tidligere end normalt.

Opvarmning hjemme hos en selv, giver lige nogle ekstra timer til at gøre sig klar til byen.

4. Spil DJ derhjemme

Er der noget bedre end at have dine venner over for at høre nogle fede tunes, som man kan danse rundt til, specielt når det er dine yndlings sange.

Mange klubber spiller ofte de samme sange, og det er sjældent at man kan få Dj’en til at spille ens super hotte mix tape… I komfort af sit eget hjem, kan du spille alle dine favoritter, og der er ingen der vil dømme dine handicappet dansebevægelser 

5. Drukspil!

Hvis du ikke er solgt på dette opvarmnings materiale efter at have læst alt ovenstående, er vi ret sikre på, at vi overbeviser dig med denne.

Hvad er en aften uden nogle dristige drukspil for sætte gang i løjerne?

Og rolig, vi har en hel guide til de bedste drukspil for at give dig inspiration!

Ulemper

1.Det er nemt at drikke sig “for” på

Dybest set er kunsten at mestre med opvarmning at blive fuld nok til, at du ikke behøver at bruge så mange penge i klubben, men nøjagtig fuld nok til, at bounceren vil lade dig komme ind!

Og lad dig ikke narre – det er sværere end du tror.

Det er nemt at drikke en masse, når udgifterne lige pludselig ikke er så store. Men med risiko for ikke at lyde som dine forældre, så er det altid en god ting at holde en smule igen.

Kend dine grænser, og hvis du går død for tidligt, så bliv hjemme og drik videre istedet for at tage i byen.

2. Det kan være svært at komme i byen

Mens dine favorite tunes bliver spillet og alkoholen flyder gennem ens blod, kan det ofte være svært at slutte opvarmningen og tage i byen.

Mens man langsomt begynder at finde tøjet frem,  og sætter håret/make-uppen, kan dine øl briller have farlige konsekvenser for dit outfit

Hvis du venter med at gøre dig klar efter et par stærke drinks, kan det også resultere i, at du forlader huset, og ser ud som Sidney Lee, så prøv ikke at drik dig helt i hegnet, helst ikke før du har gjort dig klar!

3. Det kan blive rodet

Kombinationen af folk, fede sange, drukspil og alkohol i ens hjem vil uundgåeligt øge risikoen for at noget går i stykker.

Ingen ønsker at vågne op til en scene fra Project X næste morgen, især når du lejer (og har en forbløffende tømmermænd). Du vil have det saftige depositum tilbage, trods alt.

Sørg for at låse alle dine værdigenstande væk, hvor de ikke kan ødelægges.

Tips til Opvarmning på et budget

1. BYOB (Bring your Own Booze)

Den første regel om opvarmning er, at ingen taler om opvarmningen, alle bringer deres egen alkohol!

Ingen ønsker at blive påtaget ansvaret for at hoste og så, også finansiere alles drikkevare, så sørg for at du betaler eller selv tager noget med.

Hvis du er vært, skal du bare fortælle alle at de kan bringe deres eget alkohol, eller høre hvad de vil drikke og splitte udgifterne.

Hvis du planlægger at lave nogle flotte cocktails til alle, skal du enten sørge for, at hver person bidrager med en ingrediens, eller beder dem om at smide ind i et par mønter.

Hvis du føler dig super eventyrlystne, kan du endda lægge det ekstra benarbejde for at spare penge og hjemmebrygge din egen øl! 

2. Se efter tilbud

Hele ideen med ‘pre-drinking’ er at få omkostningerne for sit alkohol m.m ned på et minimum.

Brug ikke penge på dyre “mærkevare” alkohols brands, de kan være dyre. Så brug heller penge på et af de billigere mærker (psst du kan ikke engang smage forskel) 

Sørg også for at tjekke, hvilke tilbud der er i de forskellige indkøbssteder, og kontroller altid nøjagtigt, hvor meget du får for dine penge (altid kontrollere, hvor mange milliliter en flaske er, når man sammenligner priserne!).

Bedste Opvarmnings Drinks!

Hvad er en fest uden nogle dejlige ting at drikke, ikke?

Vi har medtaget nogle af vores opvarmnings favoriter her så du kan prøve dem. 

1. Long Island Iced Tea

Ja, dette er cocktailen, hvor det virker som om de bruger enhver form for alkohol.

Men før du forsøger at gøre det selv med alt hvad du har i skabet, tænkte vi, at vi ville give dig den egentlige opskrift, så det både smager og gør en i godt humør.

• 1/2 skud af lys rum
• 1/2 skud af vodka
• 1/2 skud af gin
• 1/2 skud af tequila
• 1 skud limejuice
• Cola eller iste

Alt du skal gøre er at smadre al din alkohol og limejuice i en cocktail shaker fyldt med is, giv det en god shake, og voilà! Du skal bare hælde i et glas og fylde med cola eller iste.

2. Snakebite

En studerendes favorit og latterligt nem at lave, snakebites indeholder kun tre vigtige ingredienser:

• 1/2 pint cider
• 1/2 pint lager
• Et stænk af solbær saft

Hæld lige målinger af cider og pint lager i et pint glas og afslut det med et strejf af solbær saft.

Som en ekstra ølbaseret opskrift, hvis du er frisk på at prøve nye ting, hvorfor ikke have 3/4 pint øl + 1/4 pint af Dr. Pepper (ikke døm os, før du har prøvet det).

3. Punch

Hvis du er i humør for at dele, så kan du ikke rigtig gå galt med en god skål med slag i. Her er en grundlæggende opskrift.

• Hvid ånd – f.eks. vodka, gin, rum, snaps
• Frugtjuice
• Lemonade
• Frisk frugt

Bare tilføj en flaske af din valgte ånd i en skål og bland med et udvalg af frugtsaft. Hvis du har lyst til at spice den lidt op, så føj noget hakkede frugter som appelsiner, jordbær, limer eller noget frisk mynte.

Fortsæt med at læse
Advertisement

Har du prøvet

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending