in ,

10 Ting at tage med til en Musikfestival

10 Ting at tage med til en Musikfestival

Er det første gang du skal på musikfestival? og har du tænkt over hvordan du kan være mest komfortabel når du er der? Disse 10 ting er absolutte nødvendigheder, især til musikfestivaler såsom Roskilde Festival.

1. Solcreme

Vi kender alle farerne ved UV-stråler, og ved de fleste festivaler er du meget udsat for dem(Hvis solen skinner, det er jo Danmark vi snakker om). Du vil ikke have en solskoldning nu, og du vil bestemt ikke have hudkræft senere, så sørg for at du bruger solcreme. Husk at genanvende efter nogle timer!

2. Pandelampe

Når mørket falder på, er det praktisk at have en pandelampe som man kan stramme omkring hovedet. På den måde er ens hænder fri til, at lave drinks, finde ting i teltet eller til når du skal på rov efter nye stole til campen.

3. Toilet Papir

Der er aldrig nogle som nævner det, men hver rutineret festivaler ved at man skal huske en rulle eller 2. Roskilde Festival har det nogle gange med at løbe tør, og selv når det har papir, er det normalt det tyndeste materiale i verden.

4. Vådservietter

Vådservietter kan være en hurtigt form for “bad”. Det kan holde en frisk, når man har gået uden i flere dage. Dit hår vil stadig ligne en fuglerede, men i det miste vil du ikke lugte.

5. Førstehjælps kit

Festivaler kræves ved lov at have førstehjælpstjenester(samaritter) til rådighed og en ambulance på opkald, så hvis der sker noget, vil der være folk til at passe på dig. Imidlertid udleverer de ofte ikke hovedpinemedicin, og nogle gange er det mere besvær, end det er værd at få et simpelt plaster på, så gør dig selv den tjeneste at tage en lille førstehjælpskasse med og spar dig selv nogle problemer.

6. Kamera (aka Telefon)

Du kan ikke gå til en musikfestival uden et kamera! om det er et selvstændigt kamera eller om det er kameraet i din telefon. Ofte ses det at folk investere i engangkameraer, som de bruger i løbet af festivalen. Andre tager et billigt digital kamera med eller bruger deres smartphone.

7. Vand og Sport drikkelse

Hvis festivaler lader dig medbringe dit eget drikkevand, gør det, da vand har tendens til at være overpris inde på festivals pladsen. Husk også, at hvis du sveder meget, er det vigtigt at holde mineralerne (salt, calcium, kalium osv.) i din krop. Ofte ses det at man tager en større dunk med til vand, som man kan fylde op og stille i campen.

8. En køleboks

Nogle festivaler tillader ikke kølere, men mange gør. Vælg en lille køleboks, som du kan bære i hånden og som kan holde et par øl, hvis du bare deltager i en festival for en dag, eller hvis i er flere i campen, så få dig en af de nye kølere med et langt håndtag og hjul. De kan nemt holde mad og drikke til fire personer, og de anvendes som en bænk.

9. Festival Stole

Festivals stole er et Must-Have, når det kommer til ens camp. Folk investere ofte i de billige fold ud stole, da man ikke skal regne med at få sine stole tilbage igen.

10. Bæltetaske

At bære en pung i ens lomme, er bare ikke praktisk på en festival. Derfor skal man anskaffe sig en bæltetaske, som man kan bruge til at opbevare de forskellige ting, man har brug for. Når man befærder sig rundt på festivals pladsen.

9 Ting du skal pakke til Festivalen

9 Ting du skal pakke til Festivalen

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen