in

Mango som Drinks Ingrediens

Mango

Mangofrugtens hjemsted er Indien, men i dag dyrkes den i de fleste tropiske egne. Frugten har form som en kæmpestor, uregelmæssig pære med skal i gule, grønne og røde nuancer, afhængigt af hvor den kommer fra. Små brune pletter på skallen fortæller, at frugten er moden. Samtidig udsender den en kraftig, helt speciel duft, lidt hen i retning af fersken. Til tider kan frugten lugte af terpentin, selv om den ikke smager sådan. Denne lugt forsvinder, hvis man serverer mangoen kold fra køleskabet. Frugtkødet er kraftigt gult og noget trådet. Den største vanskelighed ved mangoen er at frugtkødet sidder fast på stenen (som også er meget stor). Det nemmeste er at skære kødet fra, med skallen på, rundt om stenen. Derefter skræller man stykkerne. Frugten er meget saftig. Til drinks foretrækker mange, at man sier saften, så man ikke får trævlede frugtkød med i glasset.

>> Se Drinks med Mango her <<

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen

DROPSHOT INTERVIEW

Drop Shot Interview