in ,

Opvarmning på et Budget

Klar til at feste, men dit SU- budget er lige nok til nogle Cup Noodles? Det plejer ofte at være budgettet som driller, men ace dit pre-drikkeri og natten er din!

Også kendt som “pre drinking”, hvor man få et par øl, drinks eller cocktails før man rammer byen. På den måde vil man ikke kun ramme dansegulvet allerede tispy, det vil også hjæpe dig med at spare en betydelig mængde penge i processen.

Vi sætter pris på at man heller drikker sig i hegnet i en skraldespandsagtig studenterbolig, end at man bruger sin SU opsparing på en overrated cocktailklub. Vi har derfor samlet vores bedste tips og tricks til at gøre det en i godt “humør” inden du forlader huset og rammer byen.

Opvarming fordele og ulemper

Selvom vi er sikre på, at du får fat i hvorfor opvarmning er et vidunderligt pengebesparende eventyr, er der ingen skade i at håndhæve fordele og ulemper, før du kommer i gang.

Fordele

1. Du sparer masser af penge

Det bedste ved at drikke sig tipsy hjemmefra, inden man rammer byen, nok de enorme besparelser.

Istedet for et flaskesæt (Smirnoff, is og opblanding) til 400 – 500 kr. i byen, kan man købe det samme ved sit nærmeste indkøbssted for 150 kr. Mange rammer også vinbare og køber et glas, der nærmest svare til en flaskes pris.

Så man kan spare flere hundrede kr. ved at drikke sig på, før byen.

Du får det stadig sjovt ved at tage ud, lige efter du har drukket nogle billige hjemmelavet cocktails.

2. Socialisere med venner

Selvom vi alle er meget imponerede over det skiftende tegnsprog, du har oprettet for at kommunikere med dine venner over de alt for larmende klubhøjttalere, er det ikke ligefrem ‘hanging with buddies’, er det?

Hvis du mødes inden byen for et par drink, giver dig chancen for at få snakket med de mennesker, du kalder venner.

3. Tag din tid til at gøre dig klar

For enhver der ikke kan lide at blive forhastet – og som også har en vane med at dukke op to timer for sent hvergang – er opvarmning lige noget for dig … medmindre du ikke er værten, hvilket betyder at du skal forlade huset endnu tidligere end normalt.

Opvarmning hjemme hos en selv, giver lige nogle ekstra timer til at gøre sig klar til byen.

4. Spil DJ derhjemme

Er der noget bedre end at have dine venner over for at høre nogle fede tunes, som man kan danse rundt til, specielt når det er dine yndlings sange.

Mange klubber spiller ofte de samme sange, og det er sjældent at man kan få Dj’en til at spille ens super hotte mix tape… I komfort af sit eget hjem, kan du spille alle dine favoritter, og der er ingen der vil dømme dine handicappet dansebevægelser 

5. Drukspil!

Hvis du ikke er solgt på dette opvarmnings materiale efter at have læst alt ovenstående, er vi ret sikre på, at vi overbeviser dig med denne.

Hvad er en aften uden nogle dristige drukspil for sætte gang i løjerne?

Og rolig, vi har en hel guide til de bedste drukspil for at give dig inspiration!

Ulemper

1.Det er nemt at drikke sig “for” på

Dybest set er kunsten at mestre med opvarmning at blive fuld nok til, at du ikke behøver at bruge så mange penge i klubben, men nøjagtig fuld nok til, at bounceren vil lade dig komme ind!

Og lad dig ikke narre – det er sværere end du tror.

Det er nemt at drikke en masse, når udgifterne lige pludselig ikke er så store. Men med risiko for ikke at lyde som dine forældre, så er det altid en god ting at holde en smule igen.

Kend dine grænser, og hvis du går død for tidligt, så bliv hjemme og drik videre istedet for at tage i byen.

2. Det kan være svært at komme i byen

Mens dine favorite tunes bliver spillet og alkoholen flyder gennem ens blod, kan det ofte være svært at slutte opvarmningen og tage i byen.

Mens man langsomt begynder at finde tøjet frem,  og sætter håret/make-uppen, kan dine øl briller have farlige konsekvenser for dit outfit

Hvis du venter med at gøre dig klar efter et par stærke drinks, kan det også resultere i, at du forlader huset, og ser ud som Sidney Lee, så prøv ikke at drik dig helt i hegnet, helst ikke før du har gjort dig klar!

3. Det kan blive rodet

Kombinationen af folk, fede sange, drukspil og alkohol i ens hjem vil uundgåeligt øge risikoen for at noget går i stykker.

Ingen ønsker at vågne op til en scene fra Project X næste morgen, især når du lejer (og har en forbløffende tømmermænd). Du vil have det saftige depositum tilbage, trods alt.

Sørg for at låse alle dine værdigenstande væk, hvor de ikke kan ødelægges.

Tips til Opvarmning på et budget

1. BYOB (Bring your Own Booze)

Den første regel om opvarmning er, at ingen taler om opvarmningen, alle bringer deres egen alkohol!

Ingen ønsker at blive påtaget ansvaret for at hoste og så, også finansiere alles drikkevare, så sørg for at du betaler eller selv tager noget med.

Hvis du er vært, skal du bare fortælle alle at de kan bringe deres eget alkohol, eller høre hvad de vil drikke og splitte udgifterne.

Hvis du planlægger at lave nogle flotte cocktails til alle, skal du enten sørge for, at hver person bidrager med en ingrediens, eller beder dem om at smide ind i et par mønter.

Hvis du føler dig super eventyrlystne, kan du endda lægge det ekstra benarbejde for at spare penge og hjemmebrygge din egen øl! 

2. Se efter tilbud

Hele ideen med ‘pre-drinking’ er at få omkostningerne for sit alkohol m.m ned på et minimum.

Brug ikke penge på dyre “mærkevare” alkohols brands, de kan være dyre. Så brug heller penge på et af de billigere mærker (psst du kan ikke engang smage forskel) 

Sørg også for at tjekke, hvilke tilbud der er i de forskellige indkøbssteder, og kontroller altid nøjagtigt, hvor meget du får for dine penge (altid kontrollere, hvor mange milliliter en flaske er, når man sammenligner priserne!).

Bedste Opvarmnings Drinks!

Hvad er en fest uden nogle dejlige ting at drikke, ikke?

Vi har medtaget nogle af vores opvarmnings favoriter her så du kan prøve dem. 

1. Long Island Iced Tea

Ja, dette er cocktailen, hvor det virker som om de bruger enhver form for alkohol.

Men før du forsøger at gøre det selv med alt hvad du har i skabet, tænkte vi, at vi ville give dig den egentlige opskrift, så det både smager og gør en i godt humør.

• 1/2 skud af lys rum
• 1/2 skud af vodka
• 1/2 skud af gin
• 1/2 skud af tequila
• 1 skud limejuice
• Cola eller iste

Alt du skal gøre er at smadre al din alkohol og limejuice i en cocktail shaker fyldt med is, giv det en god shake, og voilà! Du skal bare hælde i et glas og fylde med cola eller iste.

2. Snakebite

En studerendes favorit og latterligt nem at lave, snakebites indeholder kun tre vigtige ingredienser:

• 1/2 pint cider
• 1/2 pint lager
• Et stænk af solbær saft

Hæld lige målinger af cider og pint lager i et pint glas og afslut det med et strejf af solbær saft.

Som en ekstra ølbaseret opskrift, hvis du er frisk på at prøve nye ting, hvorfor ikke have 3/4 pint øl + 1/4 pint af Dr. Pepper (ikke døm os, før du har prøvet det).

3. Punch

Hvis du er i humør for at dele, så kan du ikke rigtig gå galt med en god skål med slag i. Her er en grundlæggende opskrift.

• Hvid ånd – f.eks. vodka, gin, rum, snaps
• Frugtjuice
• Lemonade
• Frisk frugt

Bare tilføj en flaske af din valgte ånd i en skål og bland med et udvalg af frugtsaft. Hvis du har lyst til at spice den lidt op, så føj noget hakkede frugter som appelsiner, jordbær, limer eller noget frisk mynte.

Netto Drukspil

9 Ting du skal pakke til Festivalen

9 Ting du skal pakke til Festivalen