in ,

Sådan ser du ikke fuld ud, når du rent faktisk er meget fuld

Sådan ser du ikke fuld ud, når du rent faktisk er meget fuld!

Alle elsker at drikke: det løsner dig, gør irriterende mennesker mere tolerable og forbedrer stort set enhver social situation. Men det er svært at vide, hvornår du har fået nok. Nogle gange kan den ene ekstra drink tage dig fra godt kørende til smadret, og du er ikke længere fyren, der deler en sjov historie om at gå til stranden – du er fyren der råber, at du kan svømme som en delfin ved en køen til toilettet.

Folk kan ikke lide den fyr. At være aggressivt fuld, gør folk ubehagelige. For at undgå dette kan du være ansvarlig ved at holde dig hydreret og drikke mindre … eller du kan holde fest og bruge disse tips for at undgå at se fuld.

 

Stå / Sid ved siden af en ven, som er fuldere end dig!

Dette kan virke dumt, men så længe du er tæt ved nogen som er fuldere med dig, vil folks shaming undgå dig og i stedet klamre sig til den anden person. Du skal ikke være bange når du ikke kan fuldføre en sætning, så længe din fulde-ledsager allerede har smit trøjen, og synger “Take me home country-road to a place where I belong!!” Hvis du begynder at blive ædru, når natten skrider frem, er du velkommen til at udveksle din berusede ven for en mindre beruset ven, og hvis du mødes med nogen som man kunne “hook up”  med, føl dig fri, til at lade din nuværende berusede ven klare sig selv.

Tag en skitsebog med!

Bare rolig, hvis du ikke kan tegne så lån en skitsebog fra en kunstner-ven eller køb en fra en kunstner, så den allerede indeholder imponerende tegninger. Når du er klar over, at du er blevet for fuld, skal du trække skitsebogen og bare tegne en færdig tegning let i blyant; Det ser ud som om du tegner, når du virkelig er bare et beruset stykke lort. Ingen ville tro at du er fuld, selvom du synes at være vrider ud af disse kunstværker. Vigtigst er det, at du kan undgå øjenkontakt med mennesker. Protip: tag så langtid du har brug for at svare på spørgsmål: det vil få dig til at ligne din passion for din kunst, når du virkelig bare sværger ud og kigger lidt.

 

Bliv Gammel

Når du begynder at lægge mærke til, at du er for fuld og du ikke længere har det komfortabelt med sociale interaktioner med mennesker, gå på toilettet og tag en hvid paryk, tegn nogle rynker, indsæt et høreapparat og du er klar. Nu vil du ikke ligne en fuld bums, du vil mere se ud som en sød gammel person, hvis sind og krop begynder at svigte dem. I stedet for at gå fra samtale til samtale, der fremmedgør folk og ødelægge alles opfattelse af dig, kan du smide på kostume og nyde en aften som er uden risiko for dit omdømme eller værdighed.

 

Klæde dig ud som Charlie Chaplin

Denne bevægelse vil dække alle dine snuble og fumle, så det ligner omhyggeligt skabt teater. Nu når du står over for ansigtsplanter eller banker over briller, vil folk bifalde og tro, at du bare er en engageret entertainer. Du kan tale fuldstændig gibberish, drikke en fremmed drink og gentagne gange falde; Det eneste du ikke kan gøre er at kaste op. At kaste op vil helt ødelægge den illusion, du har skabt og ødelægge dit vintage tøj.

 

Vær en helt

Selvfølgelig vil du ikke være en helt! Du er jo fuld! Men du kan i det mindste forsøge at ligne en. Tag en taske med dig, når du begynder at føle dig for fuld. Så prøv at bringe så meget af følgende som muligt: en olympisk medalje, et billede fra militæret, en nøgle til en by og en “Jeg donere blod” -klistermærke. Tanken er at smide så meget ud som muligt og se hvad de synes om. Folk vil blive imponeret over alle dine præstationer, og enhver beruset adfærd vil blive ignoreret. Pas på med dette stunt selvom du allerede er fuld, og mange mennesker vil måske købe dig drinks eller shots. Det anbefales, at du afviser dem og siger, at du skal vågne op tidligt for at udføre åben hjerteoperation på en gruppe af baby pandaer.

Har du andre gode ideer for at virke mindre fuld?

Ryan Reynolds Gin Interview 1

Ryan Reynolds Gin Interview – Går helt galt

HOLD MY BEER - DRUNK PEOPLE HAVING FUN COMPILATION #4

HOLD MY BEER – DRUNK PEOPLE HAVING FUN COMPILATION #4