Følg Os

Se fulde mennesker have det fantastisk!

Du ser:

“HOLD MY BEER – DRUNK PEOPLE HAVING FUN COMPILATION #4”

Vi vil uploade en ny video hver fredag! så husk at følge os på:

Youtube

Advertisement //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spas & Ballade

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen

Alkohol!

Festival sæson er officielt over os. Mens det betyder god musik, god mad og nogle fantastiske mennesker, så betyder det også øl og vin til overpris. Hvis du foretrækker at bringe din egen sprut til festivalerne i år, kan disse produkter hjælpe.

1. Lommelærke armbånd

I stedet for at transportere en almindelig lommelærke hele dagen, som skal være skjult et sted på dig, kan du vælge dette lommelærke armbånd. Den kommer i forskellige farver og med en tragt.

Se den her: Lommelærke Armbånd

2. Solcreme Lommelærke

Hvis du skal til en sommerfestival, er chancerne for, at du vil være ude i solen i det meste af dagen. Dette betyder at have solcreme i tasken er en helt fornuftig ting for festivalens sikkerhed at se, og du får din sprut ind på ingen tid. Husk at du også bør have en rigtig solcreme med, da det ikke er sjovt at blive solbrændt!

Se den her: Solcreme Lommelærke

3. Smartphone Lommelærke

Det er bestemt ikke mistænksomt at bringe din telefon til en festival. Denne mobil lommelærke ser ud som en iPhone, men rummer faktisk lidt over 100 ml sprut.

Se den her: Smartphone Lommelærke

4. Parably Lommelærke

Denne fungerer bedre, hvis der faktisk er en chance for regn (Vi bor i Danmark, der er store chancer), men det er også din bedste chance, hvis du prøver at snige mest alkohol ind på festivals pladsen. Denne kan indholde over 350 ml (lidt over en dåse bajer).

Se den her: Parably Lommelærke

5. Tampon Shots

Dette er en som den almindelig sikkerhedsvagt, ikke vil spørge ind til. Tampon shots kan indeholde det samme som et shot i byen.

Se den her: Tampon Shots

Fortsæt med at læse

Events

10 Ting at se frem til ved dette års Roskilde Festival

Roskilde Fesival!

Uanset om du besøger festivalen én dag, for at feste dit hjerte ud fra morgen til aften. (er man blevet lidt gammel?), eller du deltager i hele festivalen, og, ja, gør cirka det samme. Så er der nogen oplevelser, enhver festivalgæst kan se frem til under dette års Roskilde Festival.

1. Festivals Mode!

Ahh, den varierede verden af festivals tøj: hvor fancy kjole er normen, den uge hvor alle danskere er hipstere, og du kan bære hvad du vil og ingen dømmer dig. Uanset om du er i skinnende leggings eller de ædle smækbukser, bliver al mode taget godt imod på Roskilde Festival.

2. Gummi Støvler

Det kan nogle gange ske på festivaler i Danmark, at du har brug for gummistøvler, så find dine forældres aflagte farverige gummistøvler frem. I hvert fald sørg for at pakke et par, fordi ingen ønsker at være den person, som binder sine sneaks ind i poser og duct tape.

3. Venner!!

Vi kender det! Mulighed for at slå sig ned i næsten hvilken som helst camp, og danne nye venskaber. På en festival er du konstant omgivet af glade mennesker – hvilket er den perfekte mulighed for at udvide din vennegruppe. Hvem ved? Måske møder du en ny bedste kammerat i køen til Roskilde.

4. Værdi for pengene

Det fede ved festivaler er, at du betaler en gang for at se masser af kunstner! Og Roskilde er ingen undtagelse. Her betaler du ~2000 dadler for adgang til mere musik, end det er muligt at høre i de 8 dage festivalen varer.

5. Opdag dit NÆSTE yndlings band

Der er ikke noget bedre end at vandre hen til en tilfældig koncert og opdage en ny ynglings artist.

6. Vær en del af fællesskabet!

Der er noget fantastisk ved at være i en flok som alle synger og danser med til melodien.

7. FEST HELE DAGEN!

og hele natten!

8. Flag

Der kan være mange af dem, der blokerer scenen – men de er nyttige landemærker for at finde venner, og mange af dem er rimelig underholdende. 10 high-fives til den første som sender os et billed af alien og koen!

9. Armbånd

Fordi alle ønsker at have en beskidt klud omkring håndleddet som et fysisk minde om de gode tider, ikke?

10. Roskilde Festivalen

Hvem elsker ikke Roskilde Festival? Med en blanding af udendørs camping møder alkohol + en masse musikalske kunstnere, hvad mere har man brug for?

Vi krydser kun fingere for, at vi ikke kommer til at bruge gummistøvler i år.

Check Roskilde Festivals Hjemmeside ud her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Fortsæt med at læse
Advertisement

Har du prøvet

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending