Følg Os

7 Chokerende grunde til at Drikke

Det er en kendsgerning, at sprut er godt for dig. Men ved du hvorfor? Se dette …

Advertisement //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spas & Ballade

5 Måder at Smugle Alkohol ind på Festivalen

Alkohol!

Festival sæson er officielt over os. Mens det betyder god musik, god mad og nogle fantastiske mennesker, så betyder det også øl og vin til overpris. Hvis du foretrækker at bringe din egen sprut til festivalerne i år, kan disse produkter hjælpe.

1. Lommelærke armbånd

I stedet for at transportere en almindelig lommelærke hele dagen, som skal være skjult et sted på dig, kan du vælge dette lommelærke armbånd. Den kommer i forskellige farver og med en tragt.

Se den her: Lommelærke Armbånd

2. Solcreme Lommelærke

Hvis du skal til en sommerfestival, er chancerne for, at du vil være ude i solen i det meste af dagen. Dette betyder at have solcreme i tasken er en helt fornuftig ting for festivalens sikkerhed at se, og du får din sprut ind på ingen tid. Husk at du også bør have en rigtig solcreme med, da det ikke er sjovt at blive solbrændt!

Se den her: Solcreme Lommelærke

3. Smartphone Lommelærke

Det er bestemt ikke mistænksomt at bringe din telefon til en festival. Denne mobil lommelærke ser ud som en iPhone, men rummer faktisk lidt over 100 ml sprut.

Se den her: Smartphone Lommelærke

4. Parably Lommelærke

Denne fungerer bedre, hvis der faktisk er en chance for regn (Vi bor i Danmark, der er store chancer), men det er også din bedste chance, hvis du prøver at snige mest alkohol ind på festivals pladsen. Denne kan indholde over 350 ml (lidt over en dåse bajer).

Se den her: Parably Lommelærke

5. Tampon Shots

Dette er en som den almindelig sikkerhedsvagt, ikke vil spørge ind til. Tampon shots kan indeholde det samme som et shot i byen.

Se den her: Tampon Shots

Fortsæt med at læse

Events

10 Ting at tage med til en Musikfestival

10 til Musik Festivaler!

10 Ting at tage med til en Musikfestival

Er det første gang du skal på musikfestival? og har du tænkt over hvordan du kan være mest komfortabel når du er der? Disse 10 ting er absolutte nødvendigheder, især til musikfestivaler såsom Roskilde Festival.

1. Solcreme

Vi kender alle farerne ved UV-stråler, og ved de fleste festivaler er du meget udsat for dem(Hvis solen skinner, det er jo Danmark vi snakker om). Du vil ikke have en solskoldning nu, og du vil bestemt ikke have hudkræft senere, så sørg for at du bruger solcreme. Husk at genanvende efter nogle timer!

2. Pandelampe

Når mørket falder på, er det praktisk at have en pandelampe som man kan stramme omkring hovedet. På den måde er ens hænder fri til, at lave drinks, finde ting i teltet eller til når du skal på rov efter nye stole til campen.

3. Toilet Papir

Der er aldrig nogle som nævner det, men hver rutineret festivaler ved at man skal huske en rulle eller 2. Roskilde Festival har det nogle gange med at løbe tør, og selv når det har papir, er det normalt det tyndeste materiale i verden.

4. Vådservietter

Vådservietter kan være en hurtigt form for “bad”. Det kan holde en frisk, når man har gået uden i flere dage. Dit hår vil stadig ligne en fuglerede, men i det miste vil du ikke lugte.

5. Førstehjælps kit

Festivaler kræves ved lov at have førstehjælpstjenester(samaritter) til rådighed og en ambulance på opkald, så hvis der sker noget, vil der være folk til at passe på dig. Imidlertid udleverer de ofte ikke hovedpinemedicin, og nogle gange er det mere besvær, end det er værd at få et simpelt plaster på, så gør dig selv den tjeneste at tage en lille førstehjælpskasse med og spar dig selv nogle problemer.

6. Kamera (aka Telefon)

Du kan ikke gå til en musikfestival uden et kamera! om det er et selvstændigt kamera eller om det er kameraet i din telefon. Ofte ses det at folk investere i engangkameraer, som de bruger i løbet af festivalen. Andre tager et billigt digital kamera med eller bruger deres smartphone.

7. Vand og Sport drikkelse

Hvis festivaler lader dig medbringe dit eget drikkevand, gør det, da vand har tendens til at være overpris inde på festivals pladsen. Husk også, at hvis du sveder meget, er det vigtigt at holde mineralerne (salt, calcium, kalium osv.) i din krop. Ofte ses det at man tager en større dunk med til vand, som man kan fylde op og stille i campen.

8. En køleboks

Nogle festivaler tillader ikke kølere, men mange gør. Vælg en lille køleboks, som du kan bære i hånden og som kan holde et par øl, hvis du bare deltager i en festival for en dag, eller hvis i er flere i campen, så få dig en af de nye kølere med et langt håndtag og hjul. De kan nemt holde mad og drikke til fire personer, og de anvendes som en bænk.

9. Festival Stole

Festivals stole er et Must-Have, når det kommer til ens camp. Folk investere ofte i de billige fold ud stole, da man ikke skal regne med at få sine stole tilbage igen.

10. Bæltetaske

At bære en pung i ens lomme, er bare ikke praktisk på en festival. Derfor skal man anskaffe sig en bæltetaske, som man kan bruge til at opbevare de forskellige ting, man har brug for. Når man befærder sig rundt på festivals pladsen.

Fortsæt med at læse
Advertisement

Har du prøvet

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending