in

Gin&Tonic-Torsdag: MoM, WhyNotGin

Gin&Tonic-Torsdag med WhyNotGin

Det danske Gin-geni

Vi har været så heldige at kunne tilbyde jer et interview med en af Danmarks største influencers indenfor Gin. Hun har været en del af gin universet siden 2014 og har siden 2016 arbejdet på fuldtid med WhyNotGin. Hendes navn er Iben Diamant og igennem hendes blog er hun med til at nytænke og videreudvikle den drink vi alle kender og ikke kan få nok af Gin&Tonic.

Vi laver alt fra de ultra nørdede gin-smagninger, til de mere muntre Gin & Tonic Workshops, hvor man som deltager selv skal i gang med at dufte, smage og røre, når den klassiske G&T skal forvandles til en imponerende cocktail.

Ud over hendes blog afholder WhyNotGin også fede gin-events. Du kan sågar kombinere juleshopperiet med en gin smagning når WhyNotGin afholder JULE GINSMAGNING til December.

Dagens Gin

Vi kontaktede Iben for at finde ud af mere om det univers hun bevæger sig i. For eksempel hvordan hun går fra en idé til en konkret opskrift og hvilke ingredienser, som passer sammen. WhyNotGin har nemlig utallige lækre opskrifter på alverdens forskellige gin og tonics. Her på bloggen blev vi specielt grebet af hendes opskrift på G&T med MoM Gin og friske sommerbær og vi har bedt Iben beskrive hvad der adskiller denne drink fra de andre Gin&Tonics.

MoM Gin er en party-starter. Den er ikke alt for højtidelig, men smager virkelig godt!

Giv dig i kast med den engelske MoM gin, som med sine blide smag gør din gin og tonic til noget helt specielt. Ginen smager fantastisk godt, men hvorfor tage vores ord for det? Hør hvad Iben har at sige om den:

Hvordan skiller denne gin&tonic sig ud fra andre?
MoM Gin er ikke så tør (enebærsmagen er ikke så intens) som den er i mange andre gin. Samtidig er citrusnoterne lidt mere afdæmpet og der er god plads til smagen af solmodne sommerbær som er ginens absolutte unika.

Hvordan vil du servere denne drink?
Server MoM Gin i store bowler med masser af isterninger(!), en god tonicvand, (! det er også vigtigt) og så halve jordbær og friske eller frosne hindbær – det er altså dejligt. 

Opskriften var oprindeligt lavet til om sommeren, men det er heldigvis aldrig for sent at nyde en god Gin!
Aperol Spritz

Aperol Spritz

Partypingo Youtube

HOLD MY BEER – DRUNK PEOPLE HAVING FUN COMPILATION #1