in ,

Tømmermændskure – Verden over!

Tømmermændskure fra hele verdenen

Har du nogle gange svært ved at klemme en reparationsøller ned? Har du overvejet, om der findes nemmere måder, eller om andre lande klarer tømmermænd bedre, end vi gør herhjemme? Her kan du læse om, hvordan andre lande håndterer tømmermænd og deres tømmermændskure.

Balut – Filippinerne

Du har de værste tømmermænd, du længe har haft. Du bliver tilbudt et kogt ande foster. Ja, det lyder ikke rart, men i Filippinerne er et 14-21 dage gammelt ande foster kendt for at kurere tømmermænd. Og ikke nok med det, fungerer det også som et afrodisiakum, altså fremmer sexlysten.

Caesars (med Poutine) – Canada

Du kender en Bloody Mary. Tomatjuice og Vodka. Tilføj salt og peber, Musling Juice, Chili sauce og Worcestershire sauce – Buon Appetite! Så har du dig en Caesar. Drinken serveres med sellerisalt på kanten af glasset og med en ordentlig portion Poutine. Poutine er pomfritter med ost og massere af brun sovs.

Citron i armhulerne – Puerto Rico

Jeg tænker “AV!”, men det er da helt sikkert et skud værd. Ifølge puertoricanerne undgår man tømmermænd, hvis man smører sig med citronsaft under armene, inden man begynder at drikke. Pøj pøj.

Strudseæg – Sydamerika

Skal du nogensinde til Sydamerika. Så snup et strudseæg og lav en killer tømmermændsomelet. Et strudseæg svarer til 24 æg. Så der fan’me omelet!

Pickle juice – Polen

Du har brug for væske, når du har tømmermænd, men vand er bare ikke nok, hvis du har tømmermænd. Polen har svaret, og det er grønt og syrligt. I Polen anbefaler de at have et glas syltede pickles stående ved sengekanten. Så byt vandet ud med pickles juice og kurer selv dine værste tømmermænd.

Olivenolie-shot – Rusland

Fra Vodkaens land kan vi præsentere – olivenolie shottet. Før indtagelse af alkohol, skal du drikke et shot med olivenolie. Efter sigende, laver dette en hinde, som gør det svære at optage alkoholen og giver dig færre tømmermænd dagen efter. En lille russisk vodka-olivenoilie drink. Mums!

Vodka sokker – Estland

En gammel opfindelse fra Estland. Efter at have hældt alkohol i hovedet hele aftenen, gør du det samme med dine sokker, når du kommer hjem. Tricket består i at gennembløde dine sokker med vodka og varmt vand, tag dem på, og drik en varm kop te. Herefter håber du på at have svedt alkoholen ud, før du vågner. Virker legit.

Lutefisk – Norge

Lutefisk, eller ludfisk på dansk, er i bund og grund tørret fisk og lud. Ludfisk har en geléagtig konsistens og er, i følge vores nordlige kollegaer, et sublimt morgenmåltid mod tømmermænd.

Reperationsbajer – Danmark

Det er altid godt at slutte af med noget, som man kender, og man kan forholde sig til. Og det kan man sku med en god gammeldags reperationsbajer! Hvis du ikke ved, hvad en reperationsbajer er, så du enten for ung til at være på siden eller ikke inviteret.

Ekstra. Kun i Las Vegas.

En lille sidenote til alle disse mere eller mindre overtroiske tømmermændskure.

Har du nogensinde været til udpumpning? Nej, hellere ikke her. Men vi forestiller os, at det her må være luksus udgaven.

I Las Vegas kan du booke tid hos Hangover Heaven. Her bliver du hentet på dit hotel af din helt egen ‘Hangover Bus’. Tag hele holdet med og bliv transporteret til klinikken, hvor i får vand drop med vitamintilskud. Og så kan i ellers ligge der, indtil jeres tømmermænd er vasket ud af kroppen. I kan sågar også få jeres tømmermændskur på hotellet.

Har du hørt om nogle tømmermændskure vi ikke har nævnt her? Skriv en kommentar i bunden.

Roskilde Moments 2018

Gin&Tonic-Torsdag | Lær at lave en morgen G&T med citron og te

Gin&Tonic-Torsdag: En Go’morgen-G&T