Følg Os

Spas & Ballade

10 Tømmermænds Tanker man har efter en tur i Byen

Tænk ikke for meget, det kan godt give hovedpine…

10 Tømmermænds Tanker efter en Bytur

10 Tømmermænds Tanker man har efter en tur i Byen

Tømmermænd er de værste. Når de er specielt dårlige, vågner du op og undrer dig over, hvad der skete, hvor du er, og endda hvem du er; ja, hvad er der alligevel tilbage af dig, efter at al værdighed er gået tabt. Den sværeste beslutning er at beslutte, hvornår man skal krydse linjen fra at føle sig forfærdeligt syg til at trang efter en tur på Maccen efter noget fedtet mad. Ligegyldigt hvor hårdt du prøver at samle dig selv sammen, har du den følelse at der ikke er nogen ende på denne verden af smerte. Uni livet bringer altid tømmermænd fra helvede og lidelse, som du ikke engang vidste eksisterede, så det er på tide at sætte sig ind i 10 tanker, alle har når de vågner på efter en tur i byen:

1. Hvad skete der i går aftes?

2. Hvor meget drak jeg i går? Typisk Tequila Torsdag..

3. Hvorfor gør min fod/hånd ondt?

4. Jeg har brug for VAND!!

5. Jeg tror at jeg har permanent tømmermænd..

Jeg tror, jeg er stadig fuld. Jeg skal BRÆKKE MIG. Måske sidder jeg bare ved toilettet og har ondt af mig selv…

6. Gad vide om Just – eat eller Wolt kommer her forbi

7. Vent, hvor er min pung/telefon?

8. Kan hovedpinen ikke bare gå væk?!

9. Vent? Hvem er de fremmede mennesker på billederne?

10. Nogen græd i går aftes. Åh vent … var det mig ?! Hvis jeg ikke kan huske det, skete det ikke.

Advertisement
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Advertisement

Har du prøvet

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending