in

6 Måder at håndtere dine Tømmermænd som en Champ!

6 Måder at håndtere dine Tømmermænd som en Champ!

Champ’ens Slogan er “Work Hard, Play Hard”. Når sommeren rammer kan man ikke undgå at tage til diverse sommerfester, grillfester, poolfester og strandfester, som ofte ender i at man kommer til at drikke lidt mere end normalt.

Når alt kommer til alt, så er sommer jo et mindset, og noget vi ikke oplever særlig ofte i Danmark. Så når solen endelig skinner, så skal vi fandme gør brug af det!

Før vi afslører vores strategier, vil vi hurtigt komme med et statement. Vi er ikke dine forældre, vi er dine bros! Så derfor siger vi, drik hvad du har lyst til, så længe du forhåbelig ikke ender med hovedet i porcelæns tønden.

Forstået? Godt nok.

Før Alkohol indtagelsen!

Et godt citat gælder her: “Forbered dig på at vinde. Forvent at vinde”. Det er den samme mentalitet som skal være med her.

1. Fyld maven!

Drik aldrig på tom mave. Hvis du drikker på tom mave vil du blive meget mere fuld. Uden et måltid før vil alkoholen gå lige i blodet, og du vil opdage at en enkel øl eller 2 pludseligt kan mærkes.

Det er dog nemt at undgå, hvis man har lavet en lille smule planlægning.

Spis et måltid som er protein og fedt rig. Tænk på Bacon, en hurtig kød ret, kylling og pasta/ris eller endda en fedtede kød pizza vil kunne klare ærterne.

2. Hold dig hyrderet

Da dehydrering er det første problem, der er forbundet med alkohol, vil vi naturligvis øge vandindtagelsen. Hvis du vejer omkring de 90 kg, burde ens vandindtagelse for dagen være omkring de 3 liter.

3. Indtag saltede snacks som holder på væsken

Det er en god ide at indtage madvarer eller snacks, som er en smule saltede. På den måde kan man bedre holde på væsken i de forskellige situationer. Vi anbefaler ting som saltstænger, chips eller kiks.

Efter Alkohol indtagelsen

Skaden er sket, du har indtaget en lille smule for meget alkohol. Nu er det tid til at tage aktion, og vise dig selv hvilken champ du er!

4. Indtage de rigtige vitaminer

Hvis vi forsætter fra det sidste råd, så er det således at kroppe har brug for nogle vandopløselige vitaminer. Specifikt en lille cocktail af B-kompleks, C-vitamin, zink og magnesium. Har disse antioxidanttilskud til rådighed næste dag.

5. Detox din lever

Selvom du måske føler at du har det godt, så var det således at din lever var ofret for de 4 bajer, 8 drinks og 20 tequila shots, og hvert shot ramte den som et slag fra Mayweather. Derfor er det en god ide at detox den med følgende ting:

  • Tag 2 – 3 aktivt kul piller. Dette binder sig til giftstoffer, der flyder rundt i dit blodsystem, og skyl dem derefter ud.
  • Drik noget mælkebøtte te for at detox din lever. Bare sørg for at drikke endnu mere vand efter, fordi dette vil hjælpe dig mere.

Generelt indtagelsen af vand efter en bytur, er en god ting!

6. Træn

En god ide er at få gang i blodcirkulationen, og hvad er den bedste måde at gøre det på? Nemlig! en god gang træning i dit nærmeste fitness center.

Hvorfor du spiser Junk Food når du er Fuld

Hvorfor du spiser Junkfood når du er Fuld

9 Brutalt Ærlige Cocktailopskrifter

9 Brutalt Ærlige Cocktailopskrifter for at komme i Weekendhumør