Om Aperol Spritz
Aperol er oprindeligt af norditaliensk afstamning, og blev i 1919 udviklet af de to italienske brødre Silvio og Luigi Barbieri. Brødrene skabte den mildeste aperitif nogensinde med kun 11 procent alkohol, og Aperol Spritz har gennem de sidste par år vundet en helt speciel plads i danskernes hjerte.
Flere lækre drinks med en bitter smag
En rigtig sommer klassiker og efterhånden uundgåelig på de danske caféer. Og det er med god grund. Det er en simpel drink og så er den forfriskende i den bagende sol og egner sig helt perfekt som velkomst drink.
Ingredigenter i en Aperol Spritz
- 4 cl. Aperol
- 6 cl. mousserende vin
- 2 cl. Danskvand
- 1 skive appelsin
Udstyr
1 vin glas
Fremgangsmåde
- Fyld vin glasset med isterninger
- Tilsæt Aperol
- Tilsæt mousserende vin og danskvand
- Pynt med en ½ skive appelsin
Drinken nydes bedst i en liggestol og helst i solen!