in

5 Frække Julekalendere til Voksne

5 Frække Julekalendere til Voksne

Julen er hjerternes fest, derfor har vi lavet et indlæg omkring de mest erotiske julekalendere til par, som nok skal sættes gang i kærlighedslivet. Indlægget indeholder affiliate links!

Romantisk Julekalender til Par

Romantisk Julekalender til Par

Vi skal huske at tage god hånd om ens partner i juletidens stress. Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet.

Køb den her: Romantisk Julekalender til Par


Orion Erotisk Julekalender

Orion Erotisk Julekalender

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! 

En erotisk julekalender til par og singler, hvor du kommer til at opdage nye sider af kærlighedslivet. Den erotiske Julekalender fylder dagene frem til juleaften med sensuel pirring, lystfyldte blikke og hede klimakser, som får dig til at gispe “oh! oh! oh!” længe inden julemanden banker på med sin pakke!

Køb den her: Orion Erotisk Julekalender


Amorelie Erotisk Julekalender

amorelie

En erotisk julekalender til par og singler som sætter gang i sagerne. Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Køb den her: Amorelie Erotisk Julekalender


Daring December – Julekalender for Par

Daring December – julekalender for par

Fyr op under lidenskaben i december med denne julekalender til par! Hver låge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter, som er lidenskabelige, sexede og udfordrende – perfekt inspiration til at udnytte, når I kryber ned under dynen!

Køb den her: Daring December – Julekalender for Par


Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Julen er hjerternes fest og findes der nogen bedre måde at forkæle hinanden på end med den luksuriøse Amorelie julekalender. Få et bedre kærlighedsliv med din partner med denne julekalender.

Køb den her: Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

God Jul og God fornøjelse

De Glade Sømænd Drik

De Glade Sømænd – Drik

Johny Cola - Drukspil

Johny Cola – Drukspil