in

10 Sjove Julekalendere til Voksne

10 Sjove Julekalendere til Voksne

Julekalendere er ikke kun for børn, der findes masser af kalendere som er skræddersyet til voksne, der elsker at stå op til en ny gave hverdag i den kolde december måned.

Vi har lavet en lille liste, over nogle kalender til voksne:

Romantisk Julekalender til Par

Romantisk Julekalender til Par

Vi skal huske at tage god hånd om ens partner i juletidens stress. Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet.

Køb den her: Romantisk Julekalender til Par


Lav din egen Øl kalender

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lav dine egen øl julekalender med dine yndlings øl. Som voksen kan det godt være lidt for meget med alt den søde chokolade, som kalendere har nu til dags. Derfor findes denne sjove Øl-julekalender hvor man selv kan fylde de bedste bajer i.

Køb den her: Lav Din Egen Øl Julekalender


Orion Erotisk Julekalender

Orion Erotisk Julekalender

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! 

En erotisk julekalender til par og singler, hvor du kommer til at opdage nye sider af kærlighedslivet. Den erotiske Julekalender fylder dagene frem til juleaften med sensuel pirring, lystfyldte blikke og hede klimakser, som får dig til at gispe “oh! oh! oh!” længe inden julemanden banker på med sin pakke!

Køb den her: Orion Erotisk Julekalender


Chili Klaus Julekalender

Julekalender

Er du til stærke sager? Så er Chili Klaus Julekalender “Jingle Balls” lige noget for dig. Oplev hverdag frem til den 24. december med en stærk brændende fornemmelse af chili.

Køb den her: Chili Klaus Julekalender


Amorelie Erotisk Julekalender

amorelie

En erotisk julekalender til par og singler som sætter gang i sagerne. Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Køb den her: Amorelie Erotisk Julekalender


Julekalender med Skægolie

Julekalender med skægolie

Har du eller kender du nogle som har et mægtigt skæg? Så er det julekalenderen for dem. Fyldt med 24 flasker der er med til at pleje og blødgøre skægget.

Køb den her: Julekalender med Skægolie


Daring December – Julekalender for Par

Daring December – julekalender for par

Fyr op under lidenskaben i december med denne julekalender til par! Hver låge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter, som er lidenskabelige, sexede og udfordrende – perfekt inspiration til at udnytte, når I kryber ned under dynen!

Køb den her: Daring December – Julekalender for Par


Man Stuff Julekalender

Man Stuff Julekalender

Kalenderen indeholder alt, hvad man kan ønske sig til sin mandlige kropshygiejne; neglebørste, sæber, shampoo, barbercreme, fodfil og tandbørste. Ja der er endda en badebombe til den, der elsker at lave sit eget lille hjemmespa! Så vær en rigtig mand og tæl dagene ned til jul ved hjælp af en rigtigt maskulin kalender fyldt med “Man Stuff”.

Køb den her: Man Stuff Julekalender


Lav Din Egen Avec-kalender

Lav Din Egen Avec-kalender

Tæl ned til juleaften med denne lækre Avec-kalender. Avec-kalender i gør det selv-model kan rumme fireogtyve 50 ml-flasker, som man selv skal fylde i. Det bedste er jo, at du kan styre indholdet helt efter modtageren. Elsker vennen whiskey? Drikker far gerne likør til kaffen? Samler kollegaen på obskure små snapseflasker? Så kan man indsætte det.

Køb den her: Lav Din Egen Avec-kalender


Sinful Deluxe Julekalender 2019

Julen er hjerternes fest og findes der nogen bedre måde at forkæle hinanden på end med den luksuriøse limited edition Deluxe julekalender. Få et bedre kærlighedsliv med din partner med denne julekalender.

Køb den her: Sinful Deluxe Julekalender 2019

God Jul og God fornøjelse

Din hjerne på Kaffe vs. Din hjerne på Øl

Din hjerne på Kaffe vs. Din hjerne på Øl

De Glade Sømænd Drik

De Glade Sømænd – Drik