in ,

10 Julesweaters der sætter gang i Julehumøret!

10 Julesweater der sætter gang i Julehumøret!

Julen er ved at være på trapperne, og ved du hvad det betyder? Det betyder nemlig en blanding af sjove og grimme jule “udklædninger”. Vi har samlet en liste sammen med Partyking.dk over 10 Julesweaters der sætter gang i Julehumøret! Affiliate links indgår i artiklen.

Juleøl Julesweater (LED)

Tid til årets julesweater-shopping? Vil du slå dine venners julesweaters med hestelængder? Så er denne julesweater, som er udstyret med både LED-lamper og øloplukker værd at satse på! Ja, så længe der er blinkende julelys på trøjen, så er du årets julesweater-vinder!

Juleøl Rød LED Julesweater er en utroligt flot julesweater med motiv af ølflasker og andet gøgl på ærmerne, samt en stor juleøl på maven. Rundt om øllen er der LED-lamper, som blinker i forskellige farver, men der er også en stjerneformet øloplukker, som er syet på trøjen. Hvor fedt er det ikke lige?

Køb din Juleøl Julesweater her!


I’m Sexy and I Snow it Julesweater

Årets måske festligste julesweater? Nu kan du endelig være stolt af din sexede udstråling ved hjælp af denne trøje og hvis det ikke var nok, så er sweateren LED-belyst, hvilket gør dig til et vandrende juletræ!

I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul. Trøjen kommer i fem forskellige størrelser til voksne og er strikket af førsteklasses garn. Sweateren har motiv af en cool snemand og teksten: “I’m sexy and I snow it”.

Køb din I’m Sexy and I Snow it Julesweater her!


Reinbeer Julesweater

Hvad synes du er julet? Juleøl… ikke? Et rensdyr? Ja selvfølgelig. Hvad får man med de to ting? Ja, man får da en REINBEER! Lidt sjov skal man vel have i julen, ikke?

Køb din Reinbeer Julesweater her!


Naughty or Nice Julesweater

Plejer du også at blive spurgt, om du har været sød eller uartig i år? Er det irriterende at svare? Tag denne julesweater på, og hver gang nogen spørger dig, om du har været sød eller uartig, så peger du bare på pailletterne over maven, så du selv bestemmer, om du svarer “Nice” eller “Naughty”. Med andre ord en rigtig genial julesweater at have på!

Naughty or Nice Julesweater fås i fem forskellige størrelser for voksne og forestiller en klassisk julesweater i rød eller blå farve, men med nogle pailletter midt på maven, hvor du selv vælger, om der står “nice” eller “naughty”. På bagsiden af trøjen står der “Merry Christmas”.

Køb din Naughty or Nice Julesweater her!


Nisse Juletrøje

Nisse-juletrøje med bjælder, kvaster og julede farver – perfekt til alle slags julefester. Som alle ved, er julesweaters et must, så hvorfor ikke vælge den fedeste af dem alle – nissetrøjen?

Køb din Nisse Juletrøje her!


Filthy Animal Julesweater

Keep the change, ya filthy animal” eller i dette tilfælde: “Merry Christmas ya filthy animal, and a happy new year”. Kan du ikke huske, hvor det kommer fra? Vi kan vel sige det sådan her: Det var en klar julefavorit, da vi var børn og handlede om en dreng, som blev efterladt helt alene hjemme på juleaften. Med andre ord, en fantastisk trøje, som uden tvivl tiltrækker en masse opmærksomhed. Ja, netop… trøjen er desuden udstyret med LED-lamper!

Køb din Filthy Animal Julesweater her!


Peberkage Julesweater

Hvis du vil lave lidt sjov med bedsteforældrene juleaften, så skal du helt sikkert have denne halvgrimme julesweater på. Trøjen forestiller en julemand, som strækker sig efter en lille peberkage, og selvfølgelig er peberkagen dødsensbange. Det burde han også være i kraft af det, der sker på trøjens ryg… ser du?

Køb Peberkage Julesweater her!


Golfer Julesweater

Du ved, når man slår helt ad helvede til, og du ser, at bolden er på vej lige mod Hans og Birthe, som er halvblinde. Så gælder det om at skrige “FOORE” så højt, man kan, så Hans og Birthe kan nå at gemme sig bag tasker eller lignende. Hvis man ikke råber, så kan der ske en ulykke. Så det vil sige, at dette jo egentlig er en utroligt god julesweater! Haha..

Køb din Golfer Julesweater her!


Bad Santa Julesweater

Er du sådan en person, som godt kan lide piercinger i ørerne og i brystvorterne, tatoveringer, sorte solbriller og motorcykler? Så vil du elske denne Bad Santa-julesweater. På afstand kan trøjen opfattes som “tilpas julet”, men når du kommer lidt tættere på, ser du, at julemanden er afklædt, tatoveret, piercet og “biker-cool”. På trøjen er der også en øloplukker, hvilket giver dig al den opmærksomhed, du vil have. En rigtig god juletrøje med andre ord…?

Køb din Bad Santa Julesweater her!


Merry Cheermas Julesweater

Er du også fan af bløde, tykke sweatere, som giver en varm og dejlig følelse i hele kroppen i de kolde vintermåneder? Sats stort, og anskaf dig denne julesweater pyntet med hele 12 styks LED-lamper. Hvad andre tror, er en klassisk julesweater viser sig at være en partyvariant med sjov tekst på brystet, og naturligvis – LED-belysning.

Køb din Cheermas Julesweater her!

Natholdet Julekalender Drukspil

Natholdet Julekalender Drukspil

Jurassic Park Drukspil

Jurassic Park Drukspil