in

5 Awesome Variationer af Beer Pong

Next Level: Beer Pong

Til dem, som ikke kender Beer Pong

Drukspillet går i sin simpelhed ud på at ramme modstanderens kopper med en bordtennisbold. Traditionelt spilles Beer Pong i to hold af 2 spiller. Målet er at ramme alle modatanderens kopper. Rammes en kop, skal holdet, hvis kop blev ramt, bunde koppens indhold. Vinderen er det hold som først rammer alle modstandrens kopper.

Her giver vi dig opstillinger og regler til fem forskellige variationer af Beer Pong, som du måske ikke har prøvet før.

American Revolution

Historien om hvordan amerikanerne løsrev sig fra Storbritannien i 1700-tallet. Fortalt gennem vores alles ynglings spil; Beer Pong.

American Revolution Beer Pong
Image: CollegeHumor.com

Udstyr

 • min. 13 plastik kopper
 • 6 øl pr. spil
 • min. 1 tysk øl
 • 2 bordtennisbolde

Setup

Drukspillet spilles i to hold med to spillere. Et hold spiller som Storbritannien og det andet som Amerikas Forenede Stater.

Storbritanniens stiller 9 kopper i én lige linje bagerst på bordet. De Forenede Stater starter med 5 kopper og må stille dem som de har lyst til, dog skal de stå på bordet.

Regler

American Revolution Beer Pong spilles med to bordtennisbolde, og de Amerikas Forenede Stater starter.

Rammes en kop Bundes denne – man tømmer koppen før man skyder!

Britterne kan hyre en tysk Hessian soldat og stille en ekstra kop med tysk øl på deres side. Dette må gøres én gang pr. spil.

Hvert 5. minut kan amerikanerne stille en ekstra kop på deres side. Dette må gøres 5 gange i løbet af et spil.

Det hold som først har skudt alle modstanderens kopper vinder.

Free-For-All

3 mod 3, 20 kopper, 20 bolde, ingen ture – Lad vanviddet begynde!

Free-For-All Beer Pong
Image: CollegeHumor.com

Udstyr

 • 20 plastik kopper
 • 10 øl pr. spil
 • 20 bordtennisbolde

Setup

Free-For-All Beer Pong spilles i 2 hold af 3 spillere. Hvert hold placerer kopperne i en 4-3-2-1 trekant, og boldene fordeles ud så hvert hold starter med 10 bordtennisbolde. Så vi klar!

Regler

Der er ingen ture, man må flere bolde på én gang og så hurtigt som man kan. Det skal bare gå stærkt. Rammes en kop skal denne drikkes ud af modstander holdet, personen som drikker skal drikke ud før man skyder videre.

Det hold som først har skudt alle modstanderens kopper vinder

Civil War

Spilles i to hold af 3 spillere. Hver spiller har 6 kopper foran sig i en 3-2-1 trekant, dette repræsentere 6 liv og når alle ens kopper er ramt, er man ude af spillet. Ram modstanderens kopper så hurtigt som du kan.

Civil War Beer Pong
Image: Drinkinggamezone.com

Udstyr

 • 40 plastik kopper
 • 4 bordtennisbolde
 • 12 øl pr. spil

Setup

To hold af 3 spiller stiller sig op på hver deres side af bordet. Lav tre 3-2-1 trekanter på række. Hver spiller står bag en af disse 3-2-1 trekanter. Hver kop repræsenterer ét liv, man har altså 6 liv, når alle ens kopper er ramt, er man ude af spillet.

Regler

Hvert hold stiller sig bag sine kopper. Det er tilladt at skyde efter alle modstanderens kopper, og det er tilladt at tage alle bolde som ruller tilbage, som kan nås fra sin side af bordet. Drik før du skyder gør sig gældene, men der er ingen ture, og du må skyde så hurtigt som du kan mod modstanderens kopper. Dette gælder også bolde du får fra dine holdkammerater (f.eks. hvis de er ved at drikke)

Rammer det ene hold to bolde i samme kop, er den modspiller ude, og skal drikke sine øl. Det er dog tilladt at blokere et sådan skud, men på bekostning at modstanderholdet får bolden tilbage.

Da hver spiller har sine egne liv, er det meget usandsynligt, at alle ryger ud på samme tid. De spillere, som har drukket alle sine kopper, og er ude, kan kaste bolde til sine medspillere (Dette gælder alle bolde som kan nås fra sin egen side, du må ikke gå ind på deres side, men du må godt læne dig for at få fat i boldene). Dette giver et taktisk element til spillet, da det nogle gange kan betale sig at lade en modstander overleve med en kop tilbage, så han ikke kan fokusere på at hente bolde til de andre.

Det første hold til at ramme alle modstander holdets kopper har vundet.

Nemesis

Nemesis spilles i to hold af 3 spillere. Hver spiller har en Nemesis på modstanderholdet, og hvert Nemesis-par deler samme bold. Hvert hold har 21 fælles kopper.

Nemesis Beer Pong
Image: Drinkinggamezone.com

Udstyr

 • 42 plastik kopper
 • 3 bordtennisbolde
 • 10 øl pr. spil

Setup

To hold på hver deres side af bordet. Spillet spilles med 21 kopper pr. hold dvs. en 6-5-4-3-2-1 trekant.

Regler

Hvert hold deler 21 kopper, og som i traditionelt Beer Pong drejer det sig om at ramme alle modstanderens kopper. I Nemesis har hver spiller en modstander på det andet hold. Hvert Nemesis-par deler en bold og må KUN skyde med denne bold. Det er dig som drikker alle de kopper dit Nemesis rammer og vice versa.

Drik før du skyder er også gældene i dette spil, men bolden må skydes, når man vil, det er altså ikke tur baseret som i traditionelt Beer Pong. Så længe man skyder med sin egen bold!

Hvis der under spiller opstår “perfekte” trekanter, altså er 3, 6, 10, 15 kopper tilbage på bordet, kan det andet hold kalde en samling og få kopperne samlet i en ny trekant. Kaldes der på samling midt i et skud, annulleres skudet, og det hold, som kaldte for samling, får bolden. Så hold øje med antal kopper på bordet!

Det første hold til at ramme alle modstander holdets kopper har vundet. Vinderne starter med alle 3 bolde i det næste spil.

Jews vs. Nazis (Pls, don’t be offended it’s just a game.)

Et lidt mere kontroversiel 3 mod 3 version af Beer Pong. Det ene hold spiller som Jøderne, mens det andet hold spiller som Nazisterne. Begge hold har deres fordele, Nazisterne har Auschwitz, men Jøderne har Anne Frank koppen.

Udstyr

 • 60 plastik kopper
 • 3 bordtennisbolde
 • 16-30 øl pr. spil

Setup

To hold af tre på hver deres side af bordet. Hvert hold har 30 kopper. Jøderne placerer deres kopper, så de former en jødestjerne, og Nazisterne placerer deres, så de former et svastika(hagekors).

Regler

Nazisterne starter spiller med “Blitzkreig”, og hver spiller må skyde deres første bold om og om – indtil de misser. I løbet af spillet må Jøderne vælge en kop og stille den et vilkårligt sted i rummet, dog skal den være mulig at ramme, dette er ‘Anne Frank-koppen’. Dette må gøres én gang pr. spil og må kun gøres, når det er Jødernes tur. Nazisterne har endnu en fordel, de kan nemlig sende en Jøde i Auschwitz. Sendes en spiller i Auschwitz fjernes man fra spillet og må ikke kaste. For at få komme ud af Auschwitz og tilbage i spillet skal de to resterende først ramme en kop hver.

Referencer: https://drinkinggamezone.comhttp://www.collegehumor.comhttps://brobible.com
Ølbowling | Festival Druk regler til Ølbowling

Sådan spiller du Ølbowling

Roskilde Moments 2018