in ,

Sådan spiller man Vandfald Drukspil

Sådan spiller man Vandfald Drukspil

Vandfald er et meget populært drukspil blandt danske unge. Det er en simpel kombination af spillekort, sjove druk regler og sprut. Det anbefales at man er mindst 3 spillere, selvom det er sjovere med flere. Begynd med at placere en flaske i midten, bland kortene og placer dem i en cirkel omkring flasken. Hver spiller skal selvfølgelig have en drink eller bajer ved deres side. Spillet går rund i en cirkel med urets retning, hvor hver spiller trækker et tilføldigt kort og udfører de regler som gælder for kortet.

Kort regler for Vandfald

Es. – “Sniper”: Dan en cirkel med tommel og pegefinger, så man laver et sigtekorn. Udpeg et offer, kig på personen gennem hullet og tæl højt fra 1. Når vedkommende opdager dig, skal de drikke antal tåre ud fra det nummer du var nået til.

2 – 5 – “Sort: Drik, Rød: Giv tåre ud”: Hvis du trækker fra 2 – 5 i Rød må du give tåre ud. Hvis du trækker 2 – 5 i Sort, skal du selv drikke.

6 – “Tis kortet”: Tis kortet kan bruges med det samme eller gemmes til når du virkelig trænger.

7 – “7 – Tabellen”: Personen som trak dette kort starter med at sige “1”, personen ved siden af siger “2” osv. Når der kommer et nummer som indgår i 7-tabellen er det meningen at man ikke skal sige numret, men i stedet siger “Bum”. Personen som siger et nummer i 7 – tabellen drikker.

8 – “Kategori”: Kategori! Personen som trak dette kort vælger en kategori, den går på rundet med uret, og alle skal nævne en ting i den valgte kategori. Hvis man ikke kan nævne noget, så drikker man!

9 – “Regl”: Personen som trækker dette kort kan lave en regl, som tilføjes til spillet.

10 – “Vandfald”: Den person, der trækker 10’eren, begynder at drikke, derefter den næste person og så videre. Den første person kan stoppe, når hun vil, og når hun gør det, kan den anden person stoppe, og så videre rundt om cirklen.

Knægt – “Herre”: Alle Herre skåler og drikker

Droning – “Dame”: Alle Damer skåler og drikker

Konge – “King of the world”: Når man trækker en konge skal kortet placeres i panden. Man er nu konge indtil kortet falder af panden eller der bliver trukket en ny konge.

Kings Cup Drukspil

Sådan spiller man Kings Cup Drukspil

Meyer Drukspil

Sådan spiller du Meyer Drukspil