in ,

Sådan spiller man Kings Cup Drukspil

Sådan spiller man Kings Cup Drukspil

Det er sjældent, at Wikipedia ikke kan hjælpe en med hverdagens spørgsmål, men når det kommer til reglerne for de fleste drukspil, så står den simpelthen af. Andre hjemmesider er også på samme måde forvirret over reglerne i Kings Cup (også kaldet Kings) drukspil, og det er jo et komplekst spil, så jeg tænkte, at jeg lige ville oplyse de oprigtige regler for Kings Cup.

Det vigtigeste når man spiller et drukspil er at vælge et regelsæt og holde sig til det, og sørge for, at alle ved hvilket regler der er i spil.

Kings Drukspil Regler

Dette er mere hvordan et sæt af guidelines til hvordan man kommer i gang med Kings, således at ingen nægter at spille, hvilket altid er sjovere. Disse Kings Cup Drukspil regler er dem, som de fleste kender, selvom de sikkert har prøvet en anden version. Har spillet dette spil i flere år nu, og disse regler er mine favoritter.

  • Først sidder alle omkring et bord. I midten placeres en “straf” – drink. Det betyder ikke noget, hvad der er i den, det skal bare være noget som kan bundes af taberen. Jeg fravælger altid varitionen hvor man tilføjer ting til “Straf” – drinken i løbet af spillet, da det bliver godt at bunde. Hvis i gerne vil have en kraftig drink, så lav den fra starten.
  • Spred et spil kort i en cirkel omkring “straf” – drikken med forsiden nedad. Alle kortene skal røre ved hinanden, det vil sige ingen mellemrum.
  • I er nu klar til at spille.
  • En person starter med at vende et går, og derfra går det med uret rundt i en cirkel, som hver vender et kort og udfører instruktionerne, der følger med det.
  • Hvis du “bryder kæden”, skal du bunde drinken i midten. Dette afslutter ikke spillet, kun brugen af alle kortene afslutter spillet.

Kort regler for Kings

2. “Du” – Du peger på en og den person skal drikke

3. “Dig” – Personen som trak kortet drikker

4. “Gulv” – Alle ved bordet skal ned og røre gulvet så hurtigt som de kan. Den sidste som rør gulvet drikker.

5. “Fyrer” – Alle fyrerne drikker

6. “Tøser” – Alle tøserne drikker

7. “Himlen” – Alle ved bordet rækker deres hænder mod luften. Den sidste som gør det drikker.

8. “Mate” – Du vælger en person der skal drikke når du drikker.

9. “Rime” – Start fra personen der trak kortet og gå med uret. I skal nu rime på et ord (personen som trak kortet vælger det ord), der må ikke være nogle gentagelser. Personen som fejler drikker.

10. “Kategori” – Personen som trak kortet må vælge en kategori. Det går med uret og alle skal nævne noget i den valgte kategori. Fejler man drikker man!

Knægt. “Jeg har aldrig” – Alle holder tre fingre op. Den person, der trak, siger: “Jeg har aldrig _______“, og alle, der har gjort det, fjerner en af deres fingre. Så siger den næste person: “Jeg har aldrig ______” Den første person, som mister alle fingrene, skal drikke. Det er tilladt at sige noget, du faktisk har gjort, hvis du ønsker det.

Dame. “Spørgsmål” – Du bliver “Spørgejørgen”. Det betyder, at hver gang vedkommende stiller et spørgsmål, og de får svar, skal spilleren, der besvarede spørgsmålet drikke.

Konge. “Lav en ny regl” – Du må nu lave en ny regl, eller fjerne en eksisterende regl. (Vi har nogle regler i slutning til inspiration)

Es. “Vandfald” – Den person, der trak esset, begynder at drikke, derefter personen efter dem, derefter den næste person osv. Indtil alle i cirklen drikker. Så stopper den første person, derefter den anden, den tredje osv. Pointen er, at du ikke kan stoppe med at drikke før den person, der er ved siden af dig gør.

Related image

Ideer til regler for kongekortet

  • Intet navn: Folk som nævner en persons navn drikker
  • Lille mand: Der sidder en lille mand ovenpå din drink, fjern ham før du drikker og sæt ham på igen efter du er færdig med at drikke.
  • …. I min røv: Få hver sætning til at slutte på noget sjovt, du bestemmer selv! (Eksempel: Jeg går lige op og køber mere øl I min røv)
  • Den blødsødende: Den som stiller de mest vattede spørgsmål under damekortet eller jeg har aldrig… skal drikke
  • Næsen: Hvis en person rør sin næse, skal alle også gøre det. Den sidste som har sin finger på sin næse drikker.

Der er masser af regler, kun kreativiteten sætter grænser!

The Witcher Drukspil

The Witcher Drukspil

Sådan spiller man Vandfald Drukspil

Sådan spiller man Vandfald Drukspil