in

Fede Kaffekrus til den Perfekte Gamer

Fede Kaffekrus til den Perfekte Gamer

Gamer du? Drikker du kaffe? Så har vi fundet en masse kaffekrus der er perfekte til dig! Der er lige fra de klassiske kaffekrus med gamle NES videospil til ganske almindelig kaffekrus med et twist af gaming! Affiliate links indgår i indlægget, og hjælper med at sponsorerer vores kaffe forbrug!

Se vores liste af fede, sjove og skøre kaffekrus:

Game Over Kaffekrus

Tænk når du sidder der om morgenen og skal drikke en skøn kop kaffe, og du ser at dit “Game Over”-krus bare venter på at blive drukket op, skøn følelse! Dette krus er perfekt for dig som savner de gamle tider med Super Mario og andre platformspil. Dette krus passer helt perfekt til dig som vil genopleve 90’er-gamingtiden igen!

Køb dit Game Over Kaffekrus her!

Kontroller Kaffekrus

Tag en kaffepause fra computerspillet, eller en computerspilspause fra kaffedrikkeriet, med dette smarte Game Over-krus! Krusset har en halv kontroller på hver side og når glasset er tømt er det Game Over!

Køb dit Kontroller Kaffekrus her!

Super Mario Nes Kaffekrus

Super Mario NES Krus kommer med et lækkert motiv fra 8-bits tv-spillet Super Mario Bros med en blålig baggrund og symboler som eksempelvis de grønne afløbsrør. Et overordentligt sejt krus med lidt nostalgisk stemning i kunne man passende sige.

Køb dit Super Mario Nes Kaffekrus her!

Donkey Kong Kaffekrus

Donkey Kong er en gorilla, som man finder i flere af de klassiske spil fra Nintendo. Elsker du Donkey Kong, kommer dette krus til at blive dit nye favoritkrus. Perfekt, når du spiller og vil tage en hurtig kaffepause! Kruset bliver også en sej gave til vennen, som elsker Donkey Kong.

Køb dit Donkey Kong Kaffekrus her!

The Legend of Zelda Kaffekrus

The Legend of Zelda er et meget populært computerspil. Det er helt indlysende, at du bør eje dette seje The Legend of Zelda-krus. Det er også perfekt som gave eller til en selv!

Køb dit Legend of Zelda Kaffekrus her!

Tetris Kaffekrus

Her er kruset til en rigtig Tetrismester. Skål dine fantastiske skills med en varm drik og se spillet træde frem på kruset. På blot nogle sekunder vil du gå fra level 1 til 11, præcis som hver gang, du spiller Tetris rigtigt!

Køb dit Tetris Kaffekrus her!

Hulk Kaffekrus

Bruce Banner er kendt for at forvandles til en grøn, gal og super stærk fyr hver gang han bliver rasende. Hvis du derimod vågner op om morgenen i så dårligt et humør at du er ganske grøn i fjæset inden morgenkaffen, så er dette fede Hulk-krus måske noget for dig!

Køb dit Hulk Kaffekrus her!

5 Lommelærker der ligner dagligdags objekter

5 Lommelærker der ligner Dagligdags Objekter

Spil at spille med eller uden alkohol

De bedste spil, der ikke kræver alkohol, men er sjovere, hvis du havde!