in

5 Lommelærker der ligner Dagligdags Objekter

Lommelærker kommer i mange forskellige former og farver, vi har fundet nogle som ligner ting man kan forveksle med almindelige dagligdags objekter. Indlægget indholder affiliate links som går direkte til vores bajer forbrug!

Se listen forneden:

Banan Lommelærke

Gå bananas og opbevar din favoritdrink i denne sjove lommelærke. For hvad passer bedre end en fiks lommelærke i form af en banan? Ingen vil vide, hvad den gemmer på, og du vil kunne holde drikken helt for dig selv! Brug den selv eller giv den i gave til den, du helst vil til fest med.

Køb din Banan Lommelærke her

Deodorant Lommelærke

Vil man smugle sprit, gælder det om at være en smule kreativ! Denne supersmarte lommelærke ligner en virkelighedstro deodorantflaske. Så længe vagten ikke vil have et par sprøjt, fungerer den helt perfekt!

Køb din Deodorant Lommelærke her

Armbåndslommelærke

Det ligner måske nok bare et cool og eksklusivt metalarmbånd, men det er egentlig en lommelærke, som du kan fylde med valgfrie drikkevarer såsom vodka. Samtidig er det et superflot smykke, så med valget af denne armbåndslommelærke bliver det win-win!

Køb din Armbånds Lommelærke her

Kikkertlommelærke

Tag din favoritdrink med overalt takket være denne lommelærke, der er forklædt som en kikkert.

Denne unikke og sjove dobbelt-kikkert leveres komplet med skulderrem og to påfyldningstragte. Hvert kikkertsigte indeholder en beholder, som kan rumme 480 ml. Perfekt valg, når du skal på golfbanen, til fodboldkamp eller andre sportsbegivenheder.

Køb din Kikkert Lommelærke her

Bibel med Lommelærke

Denne lommelærke er perfekt til dig, der gerne vil kombinere bønnerne med lidt alkohol. Sort bibel, som, når den åbnes, gemmer på en lommelærke i rustfrit stål.

Køb din Bibel med Lommelærke her

Hvad er IPA øl

Hvad er IPA øl? (Video)

Fede Kaffekrus til den Perfekte Gamer

Fede Kaffekrus til den Perfekte Gamer