in

9 Fede Øl Tatoveringer

Vi har vel alle prøvet at presse en ølkapsel fast til vores hud, ikke? Folk gør det stadig? Men de fleste af os elsker ikke øl lige så meget som disse 9 tatoveret øl helte. Ligesom kokke og deres forskellige tatoveringer af knive / bacon, fejrer de øl-tatoveret alt fra grundlæggende øl til six-pack sjov til popkulturøl-referencer. Og nu, på afstand, fordi vi er lidt bange for nåle, fejrer vi dem.

2 Bajer på Bagbenet!

Der er flere måder at fortælle sin kærlighed for den gyldende væske. Denne måde er ikke helt dårlig!

Pizza og Øl

Ikke helt en “øl” -tatovering, men hvad øl-elsker har ikke et tidspunkt haft glæde af den kulinariske lykke, at drikke øl med ledsager i form af pizza?

Fan af South Park?

Randy Marsh. En anden tegneserie-relateret øltatovering, men en stor en, da mindst nogle få af os har sagt noget latterligt men retfærdigt på tidspunktet for mens vi var fulde.

Barney’s Sidste Ord

Dette virker som en frygtelig deprimerende tatovering, ja, men Simpsons fans vil huske det som den berømte sidste linje fra Barneys brutalt men alligevel ømt ærlige dokumentarfilm i Springfield Film Festival.

Pink Floyd Øl Pun

En slags Pink Floyd visuel ordspil, alligevel, og en temmelig morsom en af slagsen. Og enhver, der ser det, skal enten prøve at udføre en øjeblikkelig indgriben eller sige nogle uvenlige ord. Da du fortæller dem, at ønsker du, at de var et kulsyreholdig rusmiddel i stedet for et menneske.

En 6-Pack også alligevel?!

Tilsyneladende er dette en ting, at få en 6-pack tatoveret på din åbenlyse manglende 6-pack. Denne fyr holdt det enkelt og klassisk. Tommelfinger op, også for at have drukket en øl, mens hans foto bliver taget.

Andet Eksempel på en god 6-pack

Victoria Bitter er et klassisk Aussie-øl, der først blev brygget i Melbourne i midten af det 19. århundrede. Tilsyneladende drikker denne fyr seks ad gangen.

Fantastisk Øl Tatovering

En skummende øl tatoveret på ens krop, viser virkelig sin kærlighed til denne fantastiske drikkelse.

Gode vejledninger

Nogle mennesker har brug for vejledning gennem deres liv, andre har brug for at vide hvor deres bajer skal placeres.

God Weekend!

10 Vin Memes til Weekenden

10 Vin Memes til at sætte gang i din Weekend

Murder Mystery Drukspil

Murder Mystery Drukspil