in ,

Vandfald Drukspil – 2021 Regler

Regler for Vandfald Drukspil – Fuld liste over de rigtige regler til drukspillet

Vandfald er det klassiske go-to drukspil, når det drejer sig om hyggedruk eller til opvarmning før byen. Når det kommer til regler til Vandfald, så er der mange som spiller spillet forskelligt. Vi har samlet de regler vi bruger, så andre kan spille med!

Udstyr

  • Et kortspil (Jokers skal med)
  • En tom flaske 0.7 – 1 liter uden låg
  • Masser af bajer og drinks.

Drukregler til Vandfald – Hvad gør hver kort?

Es – Lav en cirkel med tommel og pegefinger, somom man laver et sigtekorn. Udpeg et offer, kig på personen gennem hullet og tæl højt fra 1. Når vedkommende opdager dig, skal de drikke antal tåre ud fra det nummer du var nået til.

2 – 5 (Rød) – Hvis du trækker fra 2 – 5 i rød, må du give tåre ud.

2 – 5 (Sort) – Hvis du trækker fra 2 – 5 i sort, skal du selv drikke.

6 (Tis kortet) – Tis kortet kan bruges når man lige har brug for en pause til at tømme blæren, så der er plads til noget mere drikkelse.

7 (7 Tabellen) – Vedkommende som trækker denne, skal starte med at sige “1”, personen ved siden af siger “2” osv. (I urets retning) Når der kommer et nummer som er med i 7-tabellen er det meningen at man ikke skal sige numret, men i stedet siger man “BUM”. Hvis nogle siger et tal i 7-tabellen, skal de drikke.

8 (Kategori) – Vedkommende som trækker dette kort kan vælge en kategori. Når kategorien er valgt gå den rundt med uret, og alle skal nævne en ting i den valgte kategori. Hvis man ikke kan nævne noget, så drikker man.

9 (Regl) – Vedkommende som trækker dette kort kan lave en regl, som tilføjes til spillet.

10 (Vandfald) – Vedkommende som trækker 10’eren, begynder at drikke, derefter starter den næste osv. Den første person kan stoppe, når de vil, og når det gøres, kan den anden person stoppe, og så videre rundt i cirklen.

Knægt – Herre skåler og drikker

Droning – Damer skåler og drikker

Konge (King of the World) – Når kongen trækkes, skal kortet placeres på panden. Man er nu konge indtil kortet falder af panden eller der bliver trukket en ny konge. Som konge må du bestemme hvem der skal drikke, og generelt være en rigtig konge!

Danmark Håndbold Drukspil

Danmark Håndbold Drukspil

Kastanjemanden Drukspil

Kastanjemanden Drukspil