in

Sådan vælger du den bedste Julegave til din Kæreste

Sådan vælger du den bedste Julegave til din Kæreste

Uanset om du lige er begyndt at date, eller om du har været sammen i noget tid, så er det altid svært at købe de rigtige julegaver til os fyrer. Men bare rolig, du er heldig, fordi vi har sammensat en fantastisk guide til at købe den perfekte julegave til din kæreste.

Giv din kæreste en bedre julegave i år

Hvem elsker ikke at modtage gaver, især hvis det kommer fra en meget speciel? Det spreder en bestemt form for lykke og varme, som ikke kan føles på anden måde.

Det er også specielt for den person, der arbejdede hårdt for at finde den perfekte gave. Vi venter spændt på den glade gnistre og det rene smil, når din specielle person river gennem pakken for at finde, hvad der venter indeni.

Når det er sagt, er det betydeligt vanskeligt at shoppe for mænd på grund af deres fiksering til ting, som de fleste kvinder ikke forstår, mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus og al den jazz.

Men bare rolig damer, vi er her for at sætte en stopper for alle jeres bekymringer. Og i denne festlige sæson skal vi nok hjælpe dig med at navigere i den vanskelige labyrint, når det kommer til at købe den perfekte gave til din mand.

Lad os begynde.

Hvad man ikke skal give ham

I dag har de fleste fyre næsten alt, hvad de har brug for takket være internettet og muligheden for at få tilsendt alt indenfor 2 – 3 hverdage. Du ønsker ikke at spilde dine penge ved at give ham noget fjollet, han ikke kan lide eller bruge. Læs videre nedenfor for at vide, hvordan man undgår et par ting i julesæsonen.

Køb ikke noget som får ham til at se anderledes ud

Det er ikke ualmindeligt, at de fleste kvinder ønsker, at præsentere deres kæreste i et bestemt billede. Men feriesæsonen er ikke tid til at droppe et tip om, hvordan du vil have ham til at se ud. Vi går efter at blive accepteret for hvem vi er.

Feriesæsonen handler om at elske din kæreste for det han er og værdsætte alt hvad han har at tilbyde. Så hvis du gerne vil have at han ændre stil, så skal du nok komme med tips på andre tidspunkter i løbet af året.

Intet til arbejdet

Den sidste ting, vi skal mindes om i julesæsonen, er vores arbejde. Så sørg for ikke at få os noget, som vi kun kan bruge på arbejdspladsen.

Selvom det kan virke som den nemmeste gavekøb, der ikke kræver meget brainstorming, kan det være bedst at holde sig væk fra for ikke at minde os om, hvor vi skal tilbage til efter ferien.

Køb ikke en sekundær plan B-gave

Feriesæsonen er et tidspunkt for kærlighed og få nogen til at føle sig speciel. Så det er bedst ikke at købe din kæreste en typisk/kedelig gave som; slips, sko, sokker, bælter osv.… Især hvis din han er meget moderigtig og selektiv.

Gå ikke for meget over budgettet

Det er vigtigt, at du har et budget, inden du handler og sørger for at holde dig til det. Det meste af tiden bliver du fristet til, at købe begrænset tilbud, men det kan være at de er ude af budgettet. Vær opmærksom på at undgå dem, selvom du synes, han ville se godt ud i et par nye sneaks.

At gå ind i kreditgæld vil ikke kun sætte dig dårligt økonomisk, men det kan også lægge en belastning i dit forhold. Så bliv på det rigtige spor, og undgå unødvendige forholdsstress i feriesæsonen ved at shoppe ud fra dit budget.

Køb ikke for mange varer, der ikke betyder noget personligt

Husk, at det at få for mange varer reducerer betydningen af hver vare, du køber. Så prøv at skaffe ham en gave, som vil betyde meget for ham. Det er mere sandsynligt, at han værdsætter det mere og husk, at det kom fra dig, og derfor værner det om forholdet meget mere.

Ting at huske på, når man jule-shopper til kæresten

Hvis du ønsker at købe noget specielt, så prøv at tænke på noget, som han ville elske at eje, men sandsynligvis ikke vil købe for sig selv. Så det er en god ide at tænke ud fra hans synspunkt.

Hvis du ikke har været sammen længe, skal du undgå at få ham noget alt for sentimental, især hvis han ikke åbenlyst giver udtryk for kærlighed og “romantik”.

At spørge hans venner eller familie om råd om, er en simpel måde at løse rodet, hvis du ikke kan finde ud af, hvad du skal give ham.

Et par enkle julegaveideer til din kæreste

Weekendophold / Oplevelsesrejse

Dette kan være en perfekt personlig gave til din kæreste, især hvis han og du godt kan lide at rejse og er mere til oplevelsesgaver end til ting.

Du kan se om der skulle være nogle gode oplevelsesgaver her: GODREAM

Billetter til Biografen eller til Koncert

Alle mænd har et yndlings band / optræder som de ville give deres højre arm for at se. Så find ud af hvad hans yndlings er, hvis du ikke allerede ved, og få ham nogle billetter.

Du kan også præsentere ham for biograf billetter til en god film, som han kunne lide at se og følge den op med en romantisk middag bagefter. Disse personaliserede gaver vil efterlade et varig kærlig minde, og han vil sætte pris på dig mere på grund af det.

Skægplejesæt

Image result for beard care

Mænd i dag værdsætter et handy og enkelt værktøj til at passe på sig selv. Så det er en god ide at få et skægplejesæt til ham.

Dette ville være noget, han ville bruge regelmæssigt, og vil lette sin daglige opgave med at tage sig af det essentielle skægpleje.

Du kan se et stort udvalg af skægpleje her

Bøger / Musik / Film

Hvis din kæreste er ind til litteratur, er der ingen bedre julegave end at præsentere en bog, han vil elske. Undersøg, hvilken slags bøger han læser, og hvem der er hans yndlingsforfattere og få ham en sjælden limited edition udgave af bogen (hvis den findes).

Det samme kan gøres for musik eller film. Hvis han er en film-elsker, kan en samling af noget som alle Coen Brothers-klassikere være en fantastisk gaveide.

Ting, han har på sig hver dag

Få ting, som din kæreste sikkert går rundt med på en daglig basis er: ure, mobiltelefon, tegnebog og et for værktøj af en eller anden slags. Dette er vigtige ting, som han skal bruge gennem dagen, og som han ikke kan undvære. Så find ud af, hvilken type ting han bruger, og få ham et cool smart ur, en minimalistisk tegnebog eller en mobil.

En mobiltelefon er muligvis ude af budgettet for de fleste mennesker, så her kan du tænke mere på linjen tilbehør. En mobiltelefon taske med en tegnebog inde i den, en power bank, eller kig gennem denne liste over fremragende mobiltelefon tilbehør til mænd og find noget lidt mere unikt.

Konklusion

Den festlige julesæson er en speciel tid, hvor en lille tanke går langt. Især når det kommer til at købe en julegave til den mand, du elsker. Så følg ovenstående tip for at sikre dig, at du køber den gave, som han vil elske, og få ham til at værdsætte det specielle bånd, i to deler.

Eurovision Song Contest - The Story of Fire Saga Drukspil

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Drukspil

Ex on the Beach Drukspil

Ex on the Beach Drukspil