in

Sådan spiller man Flip Cup Drukspil

Sådan spiller man Flip Cup Drukspil

Så du skal lære at spille Flip Cup? Bare rolig, det er et at de festlige drukspil som er lige at gå til. Gennem dette indlæg kommer vi ind på udstyr og regler som man skal bruge til at spille Flip Cup.

Udstyr

  • Et bord
  • Plastik kopper
  • 6 personer eller mere
  • Masser af øl

Druk regler

Du deler alle op jævnt i to hold. Man kan maksimalt være 5 – 6 personer pr. hold. Hvis du har mere end 10 eller 12 personer, skal du oprette flere forskellige hold og have en turnering.

De to hold stiller op på modsatte sider af bordet. Alle får en kop og en øl. Fyld din kop med cirka en halv dåse bajer (man kan også fylde den med en hel).

Folkene i yderste ende af bordet starter. Nogen siger start, og du begynder at bunde din kop med øl. Når du er færdig, skal du vende din kop, før den næste person kan starte.

Du vipper din kop ved at placere den på kanten af bordet, så halvdelen af koppen stikker ud fra bordet. Du lægger fingrene under den del, der hænger ud fra bordet, og forsøger at vende bægeret, så det lander på hovedet på bordet. Dette bliver sværere, når spillet fortsætter, og du bliver mere beruset.

Når du har afsluttet dette, går den næste person i gang med at gøre det samme. Det første hold, der får alle spillere til at drikke og vende deres kopper, vinder. De får derefter et point. Du kan spille indtil alle personer er shit faced, hvis i har lyst.

Jugerbomb Glas!

6 Øl Tatoveringer

6 Øl Tatoveringer der viser at disse Mennesker elsker Øl!