in ,

Hvad er Whiskeysten? Og hvordan skal de bruges?

Hvad er Whiskeysten? Og hvordan skal de bruges?

Når det kommer til at drikke tendenser, der kan overvinde stormen, er whiskysten mirakuløst flydende til toppen. De har været på hylderne i næsten et årti, og selvom de engang kun besatte en lille plads i whiskysmagnings værktøjskassen, har de nu bevæget sig foran og står højt sammen med krystalkelerglas og angostura bitters. Elskere af rug og enkeltmalt kan være kræsen med hensyn til, hvordan deres drikke hældes, og nye innovationer har skabt spændende måder for ægte aficionados at drikke.

Hvad er whiskysten lavet af? Whiskysten er typisk lavet af ikke-porøs kleberstein. Disse sten kan køles for at holde din drink kold uden at fortynde selve drikken. De er et simpelt barværktøj, der perfekt blander form, funktion og en whisky-drikkers tilhørsforhold til tidløshed.

Køb dine Whiskeysten her!

Hvad er Whiskeysten?

For at holde det kort og sødt, skal whiskysten holde din whisky, skotsk, rom, tequila, gin, vodka osv. … kølig uden at udvinde din ånd. Hvorfor ønsker du ikke at udvande din drink, spørger du? Hvis du nyder et glas Macallan Whiskey, vil du gerne være i stand til at smage hver eneste aroma af det, og de fleste spiritus nyder man bedst ved køligere end stuetemperatur.

Whiskysten er små terninger af ren, skåret natursten (typisk kleberstein), der bruges til at køle whisky og anden spiritus. Disse sten, der fås i forskellige størrelser, er designet til at blive opbevaret i fryseren og føjet til whisky, bourbon eller skotsk for at nedkøle dem uden risiko for at fortynde drikken. De bedste whiskysten til at holde drinks iskoldt er dog dem, der er lavet af rustfrit stål. Disse køle sten af stål har gel inde i dem, der fryser, så de kan forblive kolde længere end traditionelle sten.

Sådan bruges Whiskeysten

Det er meget enkelt at bruge dette innovative tilbehør til drikkevarer. Placer Whiskeystenene i fryseren i 6 – 8 timer. Når du er klar til at drikke, skal du placere 2 – 3 whiskysten i dit glas. Fylde dit glas med din yndlingsflaske bourbon, skotsk eller blandet whisky. Vent et minut eller to på, at temperaturen på din drik falder ned. Du er nu klar til at nippe af en perfekt temperaret drik. De bedste whiskysten vil vare livet ud, så det er værd at investere i.

Du kan købe dine Whiskeysten her!

Indlægget indholder affiliate links som er med til at sponsorere vores whiskey forbrug.

123 Drukspil

1, 2, 3 Drukspil

Hvad er IPA øl

Hvad er IPA øl? (Video)