in

Den Rigtige Måde at Drikke en Corona

Den Rigtige Måde at Drikke en Corona

Corona er en af de mest vendersomspændt øl med en værdi på 7,5 milliarder dollars, har denne mexikanske øl sniget sig ind på mange barer og dagligvares hylder.

Hvis du ikke allerede ved, hvordan man drikker en Corona på den rigtige måde. Så kommer der 5 nemme trin til at hjælpe dig på vej:

1. Corona skal have en temperatur på mellem 10 – 15 grader

Før du åbner en Corona, så skal den være opbevaret under de rigtige forhold som er, kold, tørt og væk fra skarpt lys. Optimalt så opbevares den i en temperatur mellem 10 og 15 grader. Undgå ekstreme temperaturændringer.

2. Kan du godt lide din øl så kold som mulig?

Er du til iskolde bajer, så kan Corona også sættes i køleskabet for at nå en temperatur på 5 grader. Det er selvfølgelig 5 grader lavere end den anbefalede temperatur, men hvis man er en “kold-øl” elsker, så vil man nok sige at den er den perfekte temperatur.

3. Du behøver intet glas

Corona er mest kendt for at komme på flaske, men de fås også på dåse. Dens måde at være på om det er flaske eller dåse, gør den ideel til at drikke direkte fra beholder, uden nogle mellemled som glas eller andet. Hvis man regner med at gøre brug af næste trin, så vil vi helt klart anbefale at købe sine Corona på flaske.

4. Tilføj en Lime/Citron

Der er mange historier om, hvordan denne tradition begyndte. Alle har deres egen måde at droppe citronen i – klem og lad den fald i; klem kun; pop den ind og vend flasken på hovedet – der er ingen forkert måde, så længe øllen er kold.

Vi anbefaler at presse så meget citronsaft i flasken som muligt, derefter foldes den i længderetningen og skubbe den så langt ned i flasken som muligt. Sæt derefter tommelfingeren i munden på flasken for at forhindre luft eller væske i at slippe ud, vend flasken på hovedet og spinde hele din drikke med citrus.

5. Nyd den som du lyster

Dette er nok det vigtigste! Hvis du har din helt egen måde at nyde en god Corona på, så gør endelig det! Det handler i bund og grund om at skabe den største nydelse for en selv, når man indtager en god øl på en solskinsrig dag.

Beerstick

Beerstick – Øl Kanylen der sætter gang i din fest!

Eurovision Song Contest - The Story of Fire Saga Drukspil

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Drukspil