in ,

5 Ting man kan lave på Valentinesdag

5 Ting man kan lave på Valentinesdag

Ingen idé om, hvad du skal fortage jer på Valentinsdagen? Du er ikke alene. Valentinsdag er en stor dag for par, og der er bestemt et stort pres for at planlægge den perfekte date. Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal lave til Valentins, har vi nogle forslag til romantiske, sjove og relativt billige dates. Her er fem gode date-ideer til Valentinsdagen 2020.

1. Genskab din første date

Asian couple drinking cocktails in cafe at night

Hvad kan være mere romantisk end at genskabe din allerførste date som et par? Du kan genskabe din første date eller genskabe aktiviteterne fra din første Valentinsdag sammen. Du kunne finde den film, du så på din første date, eller vende tilbage til baren, hvor du først delte en drink sammen. Du kan score et par strikes ved den bowlingbane, som du plejede at hyppige, da du først begyndte at date, eller lave et gammeldags mix tape med det band, i var til koncert sammen på jeres første date. Det er den tanke, der tæller, så vær opmærksom på alle detaljerne på din oprindelige date.

2. Romantisk Middag

At gå ud til middag er den traditionelle ting at gøre på Valentinsdagen. Men enhver restaurant, der er værd at gå til, vil sandsynligvis være proppet og dyr. Mens det er sjovt at gå ud og spise, kan du sandsynligvis bruge mindre ved at spise derhjemme. Desuden er det meget mere romantisk at lave middag derhjemme.

Alt hvad du skal gøre er at planlægge menuen og indstille stemningen. Du kan gå til en opgradere hjemmet ved at have levende lys og en hvid dug på dit bord, eller du kan gå til en mere afslappet stemning med “indendørs picnic”. Til middagen kan du prøve at lave et treretters måltid. Start med en dejlig salat, grill derefter et par bøffer (eller måske hummer) til hovedretten. Til dessert kan du aldrig gå galt med chokolade. Du kan selv lave en kage eller tage noget af trykket af dig selv og bestille en gourmetchokoladekage.

Hvis du hellere vil gøre tingene lidt mere afslappet, er en sjov mulighed en indendørs picnic. Du kan sammensætte en kurv med alle hendes foretrukne ting, eller få fat i en af disse praktiske “romantiske middage til to gavekurve” for at spare lidt tid. Efter middagen er forbi (og du har klaret opvasken), kan i begge ty til soveværelset eller tage ud for at lave noget sjovt.

3. Gå i Biografen

Hvis du er på vej i biografen for at fange en klassisk valentine film, vil den hotteste billet bestemt være A hidden life eller Klovn the Movie alt efter hvad man er til.

Hvis du hellere vil undgå kulde og skarer og se en film derhjemme, har du et meget bredere udvalg af film at vælge imellem. Nogle Valentinsdag-passende film, som du kan se derhjemme, inkluderer film som Song One, Tyler Perry’s Temptation eller Crazy, Stupid, Love. Bare tilføj en skål popcorn, en æske chokolade og et hyggeligt Valentinsdags-tæppe, så har du alt, hvad en romantisk aften kan tilbyde.

4. Ud og stå på Skøjter

Hvis det stadig er koldt uden for, og skøjtebanerne stadig har åbent, er Valentins dag det perfekte tidspunkt at have lidt vinterglæde. Ud og stå på skøjter er en superromantisk dateaktivitet, da du kommer til at blive tætter på hinanden og holde hinanden i hænderne hele dagen. Det er også en aktivitet, som næsten enhver kan udføre, selvom de ikke er meget atletiske.

Hvis du begge er lidt mere erfarne med vintersport, kan du prøve at stå på skiløb (Eventuelt en tur på Copenhill). Du kan gøre det til en dagstur eller sprænge i en weekendferie med et romantisk værelse på et skisportssted. Hvis du kan få et værelse med en pejs, ville det være det ultimative inden for romantik. Uanset hvilken vinteraktivitet du laver, skal du sørge for at have en varm vinterfrakke, et par handsker og nogle håndvarmere i nødstilfælde.

5. Ud og Dans

Hvis du ønsker at få held på Valentinsdagen, vil det at tage en pige ud at danse helt sikkert få hende i humør. Du kan ramme din yndlingsklub, eller finde et studie i nærheden af dig, der giver tango- eller balsaldedansundervisning for par. Præsenter den kvinde, du elsker, med et nyt par dansesko, inden du går ud, og hun vil være kitt i dine hænder.

Ikke ligefrem behagelig dans i offentligheden? Hold en indendørs dansefest med et videospil som Just Dance, eller tag ting langsomt med en grundlæggende dansekurs video fra Youtube. Uanset hvilken type dans du laver, eller hvor du gør det, er Valentinsdag den perfekte dag at tage din partner med og danse.

5 Lette måder at Spare penge som Universitetsstuderende

5 Lette måder at Spare penge som Universitetsstuderende

Stog Drukspil

Offentligt Transport Drukspil (S-Tog Edition)