in

Top 5 Cocktails med under 150 Kalorier

Top 5 Cocktails med under 150 kalorier

Uanset om du går direkte til cocktailbaren, eller du er mere en social sipper, er du måske interesseret i, hvordan du holder kalorierne ude, mens du er beyn. Så meget som vi elsker en god drinl, kan alle disse Pina Coladas hurtigt tilføjes og kan føre til at få mere end et par kilo på maven. Cocktails som Pina Coladas er faktisk en af de værste skyldige for skjulte kalorier (op til 500 pr. Cocktail!), Da de normalt er fyldt med fløde eller i det mindste mælk. Her er 5 af de lavest kalorieindhold cocktails som man kan holde sig til, og som stadig er fyldt med smag.

1. Mojito

Mojito er simpelthen mynte, lime, sukker og sodavand, så det eneste brændstofelement i disse er sukkeret. En Mojito indholder omkring 120 kalorier pr. glas. Pas på smagfulde versioner, hvis baren bruger sukkerholdigt frugtsirup, da dette kan tilføje flere kalorier, bed om at tilføje nogle friske frugter som et alternativ, hvis du vil have noget ekstra smag derinde. Jordbær eller mango er et godt go-to.

2. Mimosa

Image result for mimosa drink
Billede: https://www.yummly.com/recipes

Da Mimosas simpelthen er Champagne og appelsinjuice. Er de temmelig lave i de gamle kalorier. Gør dem endnu bedre ved at bruge friskpresset appelsinsaft, så undgår du lidt af sukkeret fra den forarbejdede slags!

3. Daiquiri

Image result for Daquiri drink
Billede: https://www.thespruceeats.com/strawberry-daiquiri-recipes-759821

Daquiris kommer også ind på omkring 140 kalorier, hvilket er fantastisk, hvis du gerne ville holde styr på kalorierne. Vores favorit er den klassiske jordbær, men denne Frozen Pineapple & Mango-version ser også fantastisk ud!

4. Margaritas

Image result for Margaritas drink
Billede: https://www.thespruceeats.com/fresh-margarita-cocktail-recipe-759317

En Margarita kommer op omkring 120 kalorier, fordi de kun er Cointreau, limesaft og tequila. De er ret kalorifattige, men på den anden side er det også en ganske hurtig drink, så du kan ende med at drikke flere end du ville have. Bare sørg for, at du ikke bunder dem, som om det er vand!

5. Gin & Tonic

Image result for Gin & Tonic drink

Ikke teknisk set en cocktail i sig selv, men en G&T er sådan en forfriskende sommer drink. Du kan spare omkring 60 kalorier ved at skifte til Slimline i stedet for almindelig tonic! Tilføj et ton frisk lime, og du har sommeren i et glas!

Den Ultimative Studenter Pakke

Den Ultimative Studenter Pakke

3 Øl og Mad Kombinationer

3 Øl og Mad Kombinationer du vil Elske!